Balık

Balık burcu yorum arşivi

04 May 2023 Balık burcu yorumu

Kişilik zayıflığı gösteren, edilgen insanlara eleştirilerinizde acımasızsınız. Beri yanda, sizin gibi iddialı insanlarla da geçinememe gibi bir açmazınız var. İnsanın kendisine özel bir değer biçmesinin, kendini önemsemesinin çok doğal olduğunu, hatta bunun gerekli olduğu inancındasınız. Ama sizin bunu, kendine hayranlık derecesinde yaşadığınız eleştirilerine açık olmanız gerekiyor.

Aşk:

Yeni bir gönül kayması ikiniz için de hiç olanaksız görünmüyor. İlişkinizde biraz bencil olduğunuz söylenebilir. Sevgilinizin içinde duygusal bir boşluk var. Siz buna rağmen, çoğunlukla onsuz bir hayatın içinde görünüyorsunuz.

İş:

Görüştüğünüz insan, tam aranılan kişi olduğunuzu çok belli ediyor. Fakat, gerçekten öyle mi olduğu yolunda bazı güvensizlikler de taşımıyor değilsiniz. Bu görüşmenin önemi yakında ortaya çıkacak.

Para:

Gerekli parayı ancak bir araya getirebildiniz. Fakat şimdi de bunun kullanılmanın gerekliliği konusunda kafanız karışmış görünüyor. Bu parayı tüketmeniz yolunda aldığınız telkinlerde kötü niyet yok, ama düşüncesizlik var.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

İlişkiyi bitirmeniz için hiçbir engel görünmüyor. Sıkıntıyı boşuna çekiyorsunuz. Sabrınızı çok zorlayan problemli kişiyle sürtüşmeniz artık çözüm istiyor.

Balık Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Talep ve isteklerinizde aşırıya kaçmanız durumunda evde sorunlar yaşanabilir. Bütçenizi aşmamanız ve sevdiğiniz kişilerle ilişkilerinizde dikkatli olmanız gereken bir gün. Sevdiklerinizi veya iş birliği içinde olduğunuz kişileri etkilemek için gereğinden fazla para harcamanız gerekmiyor. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Dolunay zamanları sonlanma ve sonuçlanma enerjileri içerir. Dolunayın Akrep?te olması nedeniyle 5 gün boyunca(aslında beş gün önce başladı), halı altına itilen veya görmezden gelinen konularla uğraşılması gerekebilir. Ortaya çıkan gerçekler, gizli kapaklı ya da kötücül işler veya ele geçen bilgiler şaşırtıcı olabilir. Sezgilerin yükselmesi, fanatik fikir veya ideolojiler, abartılı harcamalar ya da maddi anlamda gerilime neden olan başlıklar söz konusu olabilir. Pireyi deve yapma ihtimali yüksek olduğu gibi, her burç kendisini ilgilendiren alanlarda güven ya da istikrar sorunlarıyla karşı karşıya kalabilir. Dolunayın ülkemize ve burçlara etkilerini Cumartesi ve Pazar günleri daha detaylı şekilde ele almıştım. İnternet sayfamız hurriyetsosyalden ismiyle takibini yapabilirsiniz. ?

Balık Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Yeni ufuklara açılmak için hevesli olduğunuz bir gündesiniz. İnandığınız konular hakkında daha fazla paylaşım içinde olabilirsiniz. Yabancılarla ilgili konular gündeme gelebilir. İkili ilişkilerinizde uğraştıran durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Beklentileriniz fazla iyimser olabilir. Babanızla ilgili konularda olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Balık Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Güneş Koç burcunda ilerlerken, iddialı yönlerimiz ortaya çıkıyor. Başlangıçlar için uygun bir ortam gibi görünmesine rağmen, Jüpiter'in geri hareketi yüzünden, aşk dahil hiçbir konuda yenilik yapılmaması gerekir. Süregelen işbirliğiniz varsa, ve bundan memnunsanız, sorun yok.. Aksi takdirde ilişkilerinizi gözden geçirmenin tam zamanı. İlişkilerinizde haklı bile olsanız hiçbir konuda ısrar etmemelisiniz....

Balık Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Sizi anlamadığını düşündüğünüz birini bir konuda ikna etmek zorunda kalabilirsiniz. Görüşlerinizin arkasını dolduracak net bilgiler olmalı. Çok fazla deneyiminiz olmayan konularda tartışmalara girmek için uygun bir gün değil.

Balık Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Ailenize ve çevrenize yakınlaşmak ve güzel ortamlar yaratmak için harika bir zaman. Ayrıca kibar ve nazik bir şekilde düşünce ve görüşlerinizi ifade etmeye özen gösterin. Herkes bugün sizin fikirlerinizi dinlemek isteyecek ve onlar üzerinde bıraktığınız etkileriniz çok verimli olacaktır.