Balık

Balık burcu yorum arşivi

08 August 2023 Balık burcu yorumu

Balık burcunun bugün genel durumu

Sizden daha titiz ve dikkatli olmanız istenecek. Hata olmaması için tekrar tekrar kontol yapın. Yeni bir arkadaşınızda duyduğunuz ilgi partnerinizi kızdıracak; öfkeli laflar duymanız muhtemel.

Balık Burcu Kariyer Durumu

Kötü sürprizlerden kaçının, işyerinde düzenli, dakik, gayretli ve ihtiyatlı olun ve kural ve kanunlara uyun. Yıldızlar bu burcun yeni bir iş arayan ya da belli bir alanda uzmanlaşmak isteyen gençleri için özellikle olumlu olacak.

Balık Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bugün kendinizi yeni şeyler keşfetmek için meraklı hissedebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda bütünü görmeniz daha kolay olabilir. Düşüncelerinizde ani kararlar vermeniz mümkün. Sakin olmanızda yarar var. Uluslararası konular gündeminize gelebilir. Yurt dışına çıkmak durumunda kalabilirsiniz. Ailenizle birlikte olmak size iyi gelecektir.

Balık Burcu Takvim Gazetesi Yorumu

Balık Burcu Haber Türk Gazetesi Yorumu

Özel ilişkilerinize daha fazla zaman ayırmayı planladığınız bugün yapamadıklarınız konusunda kendinize çok yüklenmeyin. Parasal konularda güzel gelişmeleri karşılayabilir ve istediğiniz sonuçlara yaklaşabilirsiniz. Özel hayatınızda işler yolunda.