Balık

Balık burcu yorum arşivi

08 September 2023 Balık burcu yorumu

Duygularınızın derinleştiği bir dönemdesiniz ve isteklerinizi gözden geçirebilirsiniz. Hem aşk, hem de parasal konulara yönelik bazı endişeleriniz olabilir. Karamsar ve endişeli bir tavır içine girmekten kaçınmalısınız. Sezgilerinize güvenin ve karamsar duygulardan uzaklaşın. Hayal gücü gerektiren konulara yönelik çalışmalar yapmak keyfinizi yerine getirecek. Sergiler, filmler, mistik konular hem ilginizi çekecek, hem de yapmanız gereken pratik işleri zorlaştıracak. Çünkü hayaller dağıtıcı olabilir ve isteğinizi belirlemeniz zor olabilir.

Balık burcunun bugün genel durumu

Yeni yöntemler uygulayacaksınız, fakat biri bunu beğenmeyip sizi eleştirerek, kalıcılığınızdan şüphelenmenize ve hatta kendinizi fazlalık gibi görmenize sebep olacak. Bu dönemi mümkün oldukça sevdiğinize, onun hakkında ne düşündüğünüzü açıkça söyleyerek geçirmeye bakın. Tabii bu yaparken, onu alındıracak sözler söyleyecek kadar ileri gitmeyin.

Balık Burcu Kariyer Durumu

Kötü sürprizlerden kaçının, işyerinde düzenli, dakik, gayretli ve ihtiyatlı olun ve kural ve kanunlara uyun. Yıldızlar bu burcun yeni bir iş arayan ya da belli bir alanda uzmanlaşmak isteyen gençleri için özellikle olumlu olacak.

Balık Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bugün çalışma hayatınızdaki koşullar sizi etkilemesi mümkün. Sorumlu olduğunuz işlerinizde daha fazla kabullenme içinde olacağınız koşullarla karşılaşabilirsiniz. Gün içinde keyif aldığınız işlerle uğraşmak size iyi gelecektir. Kolektif konulara yönelebilirsiniz. İlerleyen saatlerde tartışmalı durumlardan uzak kalmanızda fayda var.

Balık Burcu Takvim Gazetesi Yorumu

Balık Burcu Haber Türk Gazetesi Yorumu

Bugün, iş ilişkilerinizde güçlü ve kalıcı bağlantılar söz konusu olabilir. Parasal konularda destekleneceksiniz. Yakın çevre iletişiminiz devrede olacak. Gün içinde duygusal olarak iniş çıkışlarınız fazla olabilir.