Balık

Balık burcu yorum arşivi

09 September 2023 Balık burcu yorumu

Sabah düşleri görebilirsiniz ve bilinçaltınızın derinlerinden yükselen arzular, rüyalarınızda ortaya çıkabilir. Duygusal karmaşa hissedebilirsiniz fakat öğleden sonra kendinizi daha farklı hissedeceksiniz ve hareketli bir gün geçireceksiniz. Bu arada karamsarlık ve endişeler yüzünden kolay hastalanabilirsiniz. Nezle ve soğuk algınlığı benzeri hastalıklara karşı bedeninizi güçlendirin ve beslenmenize özen gösterin. Hayal gücü gerektiren işler yapanlar için verimli bir gün. Bu arada sevdikleriniz ile ilgili bazı kaygılarınız olabilir. Ayrıca şüpheci bir tavır içinde bulunmaktan kaçınmalısınız.

Balık burcunun bugün genel durumu

Bu döneme çok neşeli girmeyeceksiniz, fakat kazançlarınızı artırma imkanı size mücadele dürtüsü kazandıracak. Bugün ilişkinizle yakından ilgilenecek ve sevgilinizin küçük değişiklikler yapmasını sağlayarak, onu biraz rahatsız etmeye çalışacaksınız.

Balık Burcu Kariyer Durumu

Bugün diğerleriyle harika bir anlayışa ulaşacaksınız. En zorlu anlarda dayanışma ve destek sunacak ve göreceksiniz ve para kazanmak için harika fırsatlar yakalayacaksınız. Eğer üçüncü dekantta doğanlardansanız yıldızlar size tümüyle farklı bir mesleki hayatın temelini oluşturabilir. En iyi fırsatları kaçırmamaya bakın.

Balık Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bugün zaman alabilen uğraşlar ve üzerinde çalışmanız gereken işler var. Ancak elinizden gelenin en iyisini yapabilirsiniz.

Balık Burcu Takvim Gazetesi Yorumu

Balık Burcu Haber Türk Gazetesi Yorumu

Bugün, iş ilişkilerinizde güçlü ve kalıcı bağlantılar söz konusu olabilir. Parasal konularda destekleneceksiniz. Yakın çevre iletişiminiz devrede olacak. Gün içinde duygusal olarak iniş çıkışlarınız fazla olabilir.