Balık

Balık burcu yorum arşivi

29 November 2023 Balık burcu yorumu

Parasal konular ve yakınlarınızın davranışları, düşüncelerinizin derinleşmesine neden olabilir. Geçmişte yaşadıklarınızı hatırlayabilirsiniz ve duygusal bir tavır içine girebilirsiniz. Fakat saygı duyduğunuz kişilerin tavsiyeleri ve önerileri sizi rahatlatacak. Olaylara daha farklı açıdan bakabilir ve böylece ortaya çıkmış olan karışıklıklar ile başa çıkabilirsiniz. Alıngan ve tartışmacı bir tavır içinde bulunmaktan kaçının. Ayrıca duyduklarınızın doğruluğunu araştırmadan tepki göstermeyin. Yanlış anlamalar olabilir. Dikkat gerektiren işler yaparken tedbirli olun.

Balık burcunun bugün genel durumu

İşletme yöntemlerine tamamıyla katılmayacaksınız ve eleştirel yaklaşacaksınız, bu da insanlarla olan ilişkilerinizi etkiyebilecek. Melankolik olmayın ve partnerinize karşı biraz küstah davranın. Bunu ona biraz daha soğuk davranarak yapabilirsiniz; bu onun ilgisini çekebilir.

Balık Burcu Kariyer Durumu

Normal bir dönemden sonra işler olumlu bir şekilde hareketleniyor. Rüzgâr sizden yana; sonunda etrafınızdakilerle ahenk içinde olduğunuzu hissedeceksiniz. Girişimciler bugün özellikle işletme konusunda çok dikkatli olmalılar. Net bir hareket planı yapmaya ve gözleriniz dört açmaya değer.

Balık Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Çalışma hayatınızda sorumlu olduğu olduğunuz konulara daha ciddi yaklaşmanız gereken bir gündesiniz. Sizi yoran ve yıpratan koşullar daha fazla gündeminizi etkileyebilir. Çalışma hayatınızda beraber çalıştığınız kişilere karşı daha uyumlu olmanız gerekebilir. Uğraştığınız konularda yeniden harekete geçmek isteyebilirsiniz.

Balık Burcu Takvim Gazetesi Yorumu

Balık Burcu Haber Türk Gazetesi Yorumu

Çocuklarınızla ilgili gelişmeler sizi memnun edebilir. Plansız işler, geçmişten gelen konular söz konusu olabilir. Gün boyu hesaplı davranmaya çalışsanız da harcamalar olası.