Balık

Balık burcu yorum arşivi

02 December 2023 Balık burcu yorumu

Sevdiğinizle aranızdaki ilişkiler yeni boyutlar kazanacak. Beklentileriniz çok yüksek fakat bugün büyük beklentilerinizin gerilimini yaşamayacak ve dikkatinizi isteklerinize odaklayacaksınız. Duygularınızı ve isteklerinizi sevdiğinize anlatmayı başarabilirseniz, ilişkiniz istediğiniz yönde gelişmeye başlayacak. Bitme noktasına gelen ilişkinizi yeniden canlandırabilir ve böylece kendinizi de yenileyebilirsiniz. Günün ilerleyen saatlerinde karşılaşacağınız olaylar ve alacağınız haberler sizi heyecanlandıracak. Hırslı ve öfkeli bir tavır içinde bulunmayın. Duygularınızı denetleyin.

Balık burcunun bugün genel durumu

Ekonomik durumunuzu yeniden canlandıracak, gelirinizi artıracaksınız. Siz yine de, gereksiz harcamalarınızı kontrol altında tutun. Sevdiğiniz kişi, sizden herhangi bir karşılık beklemeden hislerinin yoğunluğunu gösterecek. Çok ileri gitmeseniz de dikkatli olun ve partnerinize karşı adil davranın.

Balık Burcu Kariyer Durumu

Bugün yıldızlardan en iyi şekilde istifade etmek için iyi bir gün; huzursuzluk ve sabırsızlığa sebep olabilirler ancak aynı zamanda size inisiyatif ve motivasyon verecekler. Mümessiller için olumlu bir gün; komisyonunuz keyif verici bir şekilde büyüyecek.

Balık Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Günün ilk yarısında Ay Başak burcunda iken, evlilikte ve ortaklı konularda hassasiyetler gündeme gelebilir. Akşam saatlerinde tek başına hareket etmek sizi zorlayabilir.

Balık Burcu Takvim Gazetesi Yorumu

Balık Burcu Haber Türk Gazetesi Yorumu

Çelişik fikirler, enerji düşüklüğü, kendini rahat ifade edememe olası. Bugün tahammül düşüklüğü yanlış anlaşılmalara sebep olabilir. Gün boyu sağlığınıza dikkat edin.