Balık

Balık burcu yorum arşivi

11 December 2023 Balık burcu yorumu

Tuhaf rüyalar ve bilinçaltınızın derinliklerinden yükselen arzular rüyanızda açığa çıkabilir ve güne değişik duygular ile başlayabilirsiniz. Bu arada ideallerinizi gerçekleştirmek için kuvvetli duygularınız olacak. Fakat endişelerden uzak durun ve düşüncelerinizi şimdilik anlatmayın. Yanlış anlamalar olabilir ve daha önce hiç düşünmediğiniz farklı idealleri olan kişiler ile karşılaşabilirsiniz ve yepyeni projeler yapabilirsiniz. Ancak projelerinizi ortaya koymak için uygun zaman değil. Buna karşılık proje araştırma ve geliştirmek için yapacağınız çalışmalar için uygun zaman. Fikirlerinizi yazın ve şimdilik anlatmayın.

Balık burcunun bugün genel durumu

Bir iş arkadaşınızın şikayetlerini dinleyecek haliniz olmayacak ve farklı konulardan konuşarak onun dikkatini dağıtmaya çalışacaksınız. Sevgiliniz tarafından ihmal edildiğinizi düşünecek ve bir arkadaşınızla flört ederek onu kıskandırmaya çalışacaksınız, ancak bu kişi de halinizden hiç anlamayacak.

Balık Burcu Kariyer Durumu

Kendinizi yaptığınız işten bıkmış hissedebilirsiniz; yeni açılımlar ve sayfayı çevirip yeni şaşırtıcı patikalara doğru ilerlemek için mükemmel bir gün. Yıldızlar özellikle de üçüncü dekantta doğanlar için olumlu bir konumda. Size yeni ortamlarda etkinlikler sunacaklar ve dış bağlantılarınızda da talihli olacaksınız.

Balık Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bugün beklentilerinizle ilgili farklı düşünceler içinde olabilirsiniz. Yeni başlangıçlar yapmak ve hedefler koymak için kararlar alabilirsiniz. Sabah saatlerinde koşullar sizi zorlasa da ilerleyen zamanlarda rahatlayacaksınız. İş hayatınızda alacağınız destekler önünüzdeki engelleri aşmanızda yardımcı olacak.

Balık Burcu Takvim Gazetesi Yorumu

Balık Burcu Haber Türk Gazetesi Yorumu

Sosyal hayatınızda bir süredir devam eden dönüşüm bugün kendini iyice gösteriyor. Özdeğeri yitirmeden akla uygun davranmak , fikir çatışmalarına taraf olmamak önemli.