Balık

Balık burcu yorum arşivi

12 January 2024 Balık burcu yorumu

Bazı karışıklıklar olsa bile bugün kendinizi çok iyi hissedecek ve olumlu duygular içinde olacaksınız. Anlayışlı ve uzlaştırıcı tavırlarınız ile hem saygın çevrelerin, hem de önemli kişilerin dikkatini çekeceksiniz. Neşeli ve sempatik tavırlarınız ile karşı cinsi etkileyebilirsiniz ve bulunduğunuz ortamda dikkat çekici olabilirsiniz. Daha önce üzerinde düşünmediğiniz konuları şimdi düşünmeye başlayabilirsiniz ve hatta derinleşebilirsiniz. İlişkilerinizi gözden geçirecek ve eskiden sevdiğiniz kişileri hatırlayacaksınız. Bugün eski sevgili ile karşılaşabilir veya onunla ilgili haberler alabilirsiniz.

Balık burcunun bugün genel durumu

Size yapılan teklifler ve önerileri iyice gözden geçirin, çünkü göründüğü gibi olmayabilir ve size ekonomik zararlar verebilirler. Partnerinizin taleplerine karşı duyarsız kalmaya daha fazla devam edemezsiniz; er ya da geç partnerinizin dırdırına maruz kalacaksınız.

Balık Burcu Kariyer Durumu

Bugün yıldızlar sabır ve sebatla davranıp belirli hedeflere odaklanmanızı tavsiye ediyor. Başak burcundan kıskanç bir iş arkadaşına dikkat! Yükseleni Yengeç olanlar Boğa burcundan bir iş arkadaşlarına karşı olan saldırganlıklarını frenlemek zorunda kalacaklar; bir anlaşmazlık sorunlara yol açabilir.

Balık Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara yönelebileceğiniz bir gündesiniz. Gizli kalmış olaylara karşı kişisel hassasiyet yaşayabilirsiniz. Beslenmenize dikkat etmeniz gereken zamanlar olabilir. Gün içinde bitişler yaşanabilir. Elinizde olmayan nedenlerle yaşanan sonlanmalar nedeniyle kabullenme içine girebilirsiniz.

Balık Burcu Takvim Gazetesi Yorumu

Balık Burcu Haber Türk Gazetesi Yorumu

Gün boyu enerjiniz düşük. Hayallerle günün gerçekleri çelişebilir. Bir yandan üretim ve finans konularıyla uğraşırken diğer yandan kendinizi yalnız ve yönsüz hissedebilirsiniz. Günü olabildiğince kısa molalarla geçirin.