Balık

Balık burcu yorum arşivi

14 January 2024 Balık burcu yorumu

Hareketli ve yoğun bir gün geçireceksiniz. Üzerinizde baskı yaratan konularla ilgili çalışmalar yapabilirsiniz. Bu arada eski dostlarınız ile karşılaşabilirsiniz ve heyecan duyabilirsiniz. İsteklerinizi gerçekleştirmek için kuvvetli arzular duyacaksınız ve geçmişte yaşadığınız olayları hatırlayacaksınız. Seyahate edebilir, yolculuk hazırlıkları yapabilirsiniz. Yabancılar, farklı ortamlar ve büyük organizasyonlar keyfinizi yerine getirecek. İyimser kişiler ve saygın çevreler sizi destekleyecek. Sevdikleriniz ile ilişkileriniz daha sıcak olacak.

Balık burcunun bugün genel durumu

Firmanızdaki birinin kötü bir davranışından sizi koruyacak olan bağımsız bir çalışana güven duyabilirsiniz. Moraliniz biraz bozulacak, fakat sevgiliniz size destek olacak, sarılacak ve sıkıntınızı unutmanızı sağlamaya çalışacak.

Balık Burcu Kariyer Durumu

Bugün elinizden kayıp gidiyormuş gibi görünen bir durumu kontrol altına almaya çalışırken duygusal ve psişik enerjinizi boşa harcamaya yatkın olacaksınız. Sakin olun. Yükseleni Boğa olanlar iş ilişkilerinde özellikle dikkatli olmalılar. Yengeç burcundan birinin fesatlığı önemli bir proje için tehlikeli olabilir.

Balık Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Ay para evinizde ilerlemekte. Bugün alışveriş yapmayı düşünüyorsanız, duygusal kararlar vermeye eğilimli olabilirsiniz. Aynı zamanda aileden destekler de söz konusu olabilir.

Balık Burcu Takvim Gazetesi Yorumu

Balık Burcu Haber Türk Gazetesi Yorumu

Gün boyu zihin beden dengesini sağlamakta sıkıntı yaşayabilirsiniz. Geçmişten gelen üstü örtülü konular, duygusal krizlerle açılabilir. Özdeğerinizi unutmadan objektif ve sağduyulu davranmak önemli.