Balık

Balık burcu yorum arşivi

23 January 2024 Balık burcu yorumu

Bugün kendinizi farklı hissedecek ve istekleriniz ile ilgileneceksiniz. Böylece iyileştirici gücünüz uyanacak... Hem kendinizi, hem de yakınlarınızı iyileştirecek gücü içinizde hissedeceksiniz. Bu arada üzerinizde hissettiğiniz baskı, sizi geliştirecek ve karşınıza çıkan fırsatları değerlendirmeyi başaracaksınız. Yakınlarınızın ve sevdiklerinizin ilgisi moralinizi yükseltecek ve isteklerinizi gerçekleştireceğinize olan inancınız yükselecek. Olaylara farklı açılardan bakabilirsiniz ve böylece şanssızlık gibi görünen durumu fırsata dönüştürebilirsiniz.

Balık burcunun bugün genel durumu

Kendinizden bu kadar emin olmaktan vazgeçin ve diğer insanlarla daha esnek bir şekilde çalışmaya çalışın. Partnerinizin memnuniyetsiz tavrı yüzünden hoşgörüsüz bir dönem geçirebilirsiniz. Tartışmalardan kaçılın ve sorunlarınızı konuşarak çözmeye çalışın.

Balık Burcu Kariyer Durumu

Sizden daha fazla tecrübesi olan kişilerin fikirlerine değer vermezlik etmeyin ve beceriksiz kişileri dinleyerek de vaktinizi harcamayın. Harika fırsatlar kaçırabilirsiniz. İş arayan birçok genç geçici de olsa tatminkâr ve iyi maaş veren birer iş bulacaklar.

Balık Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

İkili ilişkileriniz gündeminizi etkileyebilir. Sabah saatlerinde eşinizle karşıt fikirlerde olduğunuz konu üzerinde tartışabilirsiniz. Denge arayışı içinde olacağınız zamanlar var. Sizi uğraştıran durumlara karşı temkinli olmalısınız. Uğraştığınız işlerde yönünüzü netleştirmek isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinde farklı programlar yapmak isteyebilirsiniz.

Balık Burcu Takvim Gazetesi Yorumu

Balık Burcu Haber Türk Gazetesi Yorumu

Gün boyu dayatmalardan sıkılıp program değişikliği arzulayabilirsiniz. Günlük programınız başkalarına bağlıysa sabır sınayan durumlar olası. Ailenizden gelen destek sizi biraz da olsa rahatlatacaktır.