Balık

Balık burcu yorum arşivi

24 January 2024 Balık burcu yorumu

Bugün dikkatinizi kendinize odaklayacaksınız ve projelerinizi gözden geçireceksiniz. Bazı sorunları çözmek için önemsediğiniz kişiler ile görüşebilirsiniz ve beklediğiniz desteği alabilirsiniz. Sabırlı ve dirayetli tavırlarınız ile büyüklerinizin takdirini ve desteğini alabilirsiniz. Bu arada gelişmeler beklediğinizden daha yavaş olabilir fakat sizin istediğiniz yönde olacak ve aynı zamanda olaylara daha farklı açılardan bakacaksınız. Uzaklarda yaşayan yakınlarınız ile haberleşebilirsiniz ve geleceğe yönelik seyahat programları ve büyük projeler yapabilirsiniz.

Balık burcunun bugün genel durumu

Size yapılan teklifler ve önerileri iyice gözden geçirin, çünkü göründüğü gibi olmayabilir ve size ekonomik zararlar verebilirler. Partnerinize karşı az da olsa küstah davranacaksınız; geçmişteki ilişkileri hakkında kişisel sorular soracaksınız ve bu da partnerinizi rahatsız edecek.

Balık Burcu Kariyer Durumu

Bugün yıldızlar bir süre önce başladığınız bir anlaşmayı sonuçlandırmak ve yeni anlaşmalar yapmak için sizi destekleyecek. Bu da borçlandığınız parayı kurtarmanıza olanak verecek. Kartlarınızı doğru kullanın. İkinci dekantta doğanlar ofiste fikirlerine değer verilmesini sağlayacaklar ve hayal kırıklıkları yaratmayacaklar.

Balık Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Gün içinde ikili ilişkilerinizde denge ve uyum arayışı içinde olabilirsiniz. Eşinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Uğraştıran durumlara karşı dikkatli olmalısınız. Uğraştığınız konularda aksamalar olabilir. Keyif aldığınız şeylere yönlenebilirsiniz. Hobilerinizle uğraşmak size iyi gelecektir. Zevk aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz.

Balık Burcu Takvim Gazetesi Yorumu

Balık Burcu Haber Türk Gazetesi Yorumu

Gün boyu çelişik fikirler, enerji düşüklüğü olası. Akaşam saatlerinde tahammül düşüklüğü artabilir. Duygusal yoğunluğun dışına çıkmak için el becerise dayalı işler yapmak yerinde olur.