Balık

Balık burcu yorum arşivi

30 January 2024 Balık burcu yorumu

Bugün hevesle işlerinizi yapacak ve sevdiğiniz konular ile ilgileneceksiniz. Büyüklerinizin davranışlarından etkilenebilirsiniz ve bazı gelişmeler sizi endişelendirmiş olabilir. Ancak sabırlı ve iyi niyetli bir tutum içinde bulunacaksınız. Böylece şanssızlık gibi görünen durumun içindeki fırsatı görebilirsiniz. Yani şanssızlığı şansa dönüştürmeniz mümkün.  Günün ilerleyen saatlerinde duygularınız değişecek. Sevdiğinizin ilgisi ve sıcak davranışları, kendinize olan güveninizi yükseltecek.
 

Balık burcunun bugün genel durumu

Maddiyat, günün ana konusunu teşkil edebilir. Olasılıkla çeşitli gider kalemleri ile ilgilenmeniz gerekecektir. Masrafları baştan planlayıp bütçenizin durumunu daha netleştirebilir, zihninizi bu konuda rahatlatabilirsiniz.

Balık Burcu Kariyer Durumu

İleriki günlerde, bir ortaklığın maddi nitelikli sorunlarını tartışacağınız toplantılar gerçekleştirmeniz mümkündür. Empoze etmeyin. Ancak fikirlerinizi kendinize de saklamayın; en etkili çözüm yolu sizde olabilir.

Balık Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Bugünlerde, bazı hedef ya da amaçlarınıza ulaşmanıza faydası olabilecek kişilerle bir araya gelebilir ya da iletişim kurabilirsiniz. Bu kişileri konuya dahil edebilmeniz ve çevrenizde tutmayı başarmanız durumunda ortaya güzel şeyler çıkabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Fikir alışverişlerinin ve bilgi paylaşımlarının ya da arayışlarının yoğun olabileceği bir gündeyiz. Ancak, Venüs ve Satürn arasındaki olumsuz açı, özellikle günün ilk yarısını ikili ilişkiler açısından zorlaştırabilir, şansızlıklar söz konusu olabilir, gergin diyaloglardan kaçınmak için sakinliğimizi korumamızda fayda var. Satürn etkisi, yüzümüze çarpan gerçeklerle daldığımız hayallerden uyanmamız anlamına gelebilir. Ancak, Mars ve Pluton arasındaki olumlu etkileşim sayesinde, öğle sonrası saatlerde işlerimizi halletmemiz, engelleri ortadan kaldırmamız daha kolay olabilir. Planlarımızı devreye sokabileceğimiz, girişimlerde bulunabileceğimiz güç ve cesarette olacağız. ?

Balık Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bugün gündeminizi evinizle ilgili konular oluşturabilir. Sabah saatlerinizde eviniz için alışveriş yapmak isteyebilirsiniz. Aile içinde güvende hissedeceğiniz olaylar yaşanabilir. Yeni kararlar almak isteyebilirsiniz. Babanızla, ailenizle ilgili konular gündeme gelebilir. İş hayatınızda ise çift taraflı durumlar yaşanabilir. Değişken durumlara karşı uyanık olmakta fayda var.

Balık Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Bugün, arkadaş çevrenizde düşüncelerinizi sakınmadan konuşuyor ve yapıcı tavırlarınızla, karşı tarafa isteklerinizi aktarabiliyorsunuz. Organizasyonlar ve iş birlikleri önem kazanıyor. Maddi konularda ilginç fikirlere açıksınız. Bugün, kazançlarınızı arttırma yoluna gidecek ve gerekli kişilerle görüşmek isteyeceksiniz.

Balık Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Aynaya baktığınızda, giyim tarzınızla ya da görünüşünüzle ilgili hoşnut olmayabilirsiniz. Estetik konularla alakalı negatif olanı görme eğilimindesiniz. Yakınınızdakilere akıl danışın.

Balık Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Ailenize ve çevrenize yakınlaşmak ve güzel ortamlar yaratmak için harika bir zaman. Ayrıca kibar ve nazik bir şekilde düşünce ve görüşlerinizi ifade etmeye özen gösterin. Herkes bugün sizin fikirlerinizi dinlemek isteyecek ve onlar üzerinde bıraktığınız etkileriniz çok verimli olacaktır.