Balık

Balık burcu yorum arşivi

06 February 2024 Balık burcu yorumu

İletişim trafiğinizin hareketli olacağı bir gün. Güne keyifli başlayacak ve kendinizi iyi hissedeceksiniz. Dışarı çıkmak, farklı kişiler ve değişik ortamlar keyfinizi yerine getirecek. Sevdiklerinizin ilgisi ve desteğini hissedeceksiniz ve kendinize olan güveniniz yükselecek. Bu arada hayal gücünün oyunlarından uzaklaşmanız gerekiyor. Özellikle derinleşen düşünceler pratik hayatınızı zorlaştırır... Dostlarınız ve yakınlarınız ile ilişkileriniz giderek daha sıcak olacak ve güçlü dostlarınızın desteğini alacaksınız. Yapıcı ve olumlu tavırlarınız ile saygın çevreleri etkileyebilir, büyüklerinizin desteğini alabilirsiniz.
 

Balık burcunun bugün genel durumu

Yakın çevrenizdeki kişiler sıradışı davetlerle kapınızı çalabilirler. Çekingenlik göstermeden kabul edin. Sosyal hayatla ilgili son derece önemli fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Balık Burcu Kariyer Durumu

Gün içinde, çeşitli nedenlerle kalabalık sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz. İşle bağlantılı faaliyetlere yönelik bu ortamlarda işinizin ve kendinizin de tanıtımını yapabilirsiniz.

Balık Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Evinizi, ailenizi veya ticari iş ve girişimlerinizi ilgilendiren konularda risk almayı göze alabilirseniz, bir dönüm noktasında olabilirsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Artistik konularda yaratıcılık veya yaratıcı işlerle uğraşma eğilimimiz fazla. Sabah saatlerinde, ilişkilerimizde daha hassas ve anlayışlı tavırlar sergilememiz gerekiyor. Zira, tartışmalara açık saatler olabilir. Öğle civarı ise, eğer duygularımızdaki coşkuyu ayarlayabilir veya aşırılıklardan uzak durabilirsek kendimizi en iyi şekilde ifade edebiliriz. Ancak, haddinden fazla özgüven, koşulları zorlama, aşırı gurur ya da aşırı iyimserlik veya fazla talepkar ya da ısrarcı olmak gün boyu uzlaşma ortamı yakalamayı veya gerçekçi olmayı zorlaştıracaktır. Gerçekçilikten uzak olunması veya aşırı iyimserlik nedeniyle, maddi konuları başka bir gün konuşmak ya da maddi girişimlerde bulunmak için farklı bir gün seçmek daha doğru olabilir. Benden söylemesi Niobe?ce! ?

Balık Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. İlişkilerinizle ilgili yüksek beklentiler içinde olabilirsiniz. Ortaklı para konularıyla ilgilenebilirsiniz. Uğraştıran durumlar söz konusu. Açık düşmanlara karşı dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Öğlen saatlerinde daha paylaşım içinde olmak isteyeceksiniz. Uyum ve denge arayışında olabilirsiniz.

Balık Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Her alanda başarılı olmanıza rağmen, tercihlerinizi beğendiğiniz konulardan yana kullanıyorsunuz. Maddi konularda değişik önerilere açıksınız. Yapmanız gereken tek şey, istekleriniz ve bulunduğunuz şartların uyum sağlaması konusunda ortak bir payda oluşturmanız. Akıllıca yapacağınız manevralar gereken özelliklerin alt tabanını sağlayacak

Balık Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Bugünlerde olayların kontrolü elinizde değilmiş gibi hissediyorsunuz. Israr etmeyin kontrol etmekte. Ancak tamamen ipleri başkasının eline, inisiyatifine bırakmak da pek doğru olmayacak. Yoğunluk aksine tembellik verebilir.

Balık Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Ailenize ve çevrenize yakınlaşmak ve güzel ortamlar yaratmak için harika bir zaman. Ayrıca kibar ve nazik bir şekilde düşünce ve görüşlerinizi ifade etmeye özen gösterin. Herkes bugün sizin fikirlerinizi dinlemek isteyecek ve onlar üzerinde bıraktığınız etkileriniz çok verimli olacaktır.