Balık

Balık burcu yorum arşivi

08 February 2024 Balık burcu yorumu

Düşünceleriniz derinleşirken hayal gücünüz yükseliyor. Çünkü Merkür Neptün_ün üzerine gelirken durdu ve geri gitmeye başladı ve daha birkaç gün Merkür-Neptün kavuşumu devam edecek. Özellikle burcun ilk günleri doğmuş olanlar zaten Neptün_ün sembolize etmiş olduğu özellikleri yaşıyorlar ancak şimdi daha kuvvetli hissedebilirsiniz ve hayallerinizi ifade edebilirsiniz. Bu dönem konuşarak anlatmak yerine yazmayı deneyin. Böylece hayallerin dağıtıcı etkisinden uzaklaşmayı başarabilirsiniz. Düşünceler zihnin derinliklerine indiği dönemlerde dikkat gerektiren işler yapmak pek kolay değildir. Karar vermek için acele etmeyin. Sağlığınıza özen göstermeniz gereken bir dönem...
 

Balık burcunun bugün genel durumu

Maddiyat, günün ana konusunu teşkil edebilir. Olasılıkla çeşitli gider kalemleri ile ilgilenmeniz gerekecektir. Masrafları baştan planlayıp bütçenizin durumunu daha netleştirebilir, zihninizi bu konuda rahatlatabilirsiniz.

Balık Burcu Kariyer Durumu

İleriki günlerde, bir ortaklığın maddi nitelikli sorunlarını tartışacağınız toplantılar gerçekleştirmeniz mümkündür. Empoze etmeyin. Ancak fikirlerinizi kendinize de saklamayın; en etkili çözüm yolu sizde olabilir.

Balık Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Evinizi, ailenizi veya ticari iş ve girişimlerinizi ilgilendiren konularda risk almayı göze alabilirseniz, bir dönüm noktasında olabilirsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Artistik konularda yaratıcılık veya yaratıcı işlerle uğraşma eğilimimiz fazla. Sabah saatlerinde, ilişkilerimizde daha hassas ve anlayışlı tavırlar sergilememiz gerekiyor. Zira, tartışmalara açık saatler olabilir. Öğle civarı ise, eğer duygularımızdaki coşkuyu ayarlayabilir veya aşırılıklardan uzak durabilirsek kendimizi en iyi şekilde ifade edebiliriz. Ancak, haddinden fazla özgüven, koşulları zorlama, aşırı gurur ya da aşırı iyimserlik veya fazla talepkar ya da ısrarcı olmak gün boyu uzlaşma ortamı yakalamayı veya gerçekçi olmayı zorlaştıracaktır. Gerçekçilikten uzak olunması veya aşırı iyimserlik nedeniyle, maddi konuları başka bir gün konuşmak ya da maddi girişimlerde bulunmak için farklı bir gün seçmek daha doğru olabilir. Benden söylemesi Niobe?ce! ?

Balık Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bugün ortaklaşa konularda sizi daha hassas kılan koşullar doğabilir. Gereksiz endişe ve korkulardan uzak durmaya bakmalısınız.

Balık Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Bugün, bilinç altınız oldukça yoğun. Çocuklarınızla birlikte yapacağınız küçük tatil size iyi gelecektir. Para harcama konusunda aşırılığa kaçtığınız malum. Masraflarınız konusunda gerekli kısıtlamaları yapmak zorunda olduğunuzu hissediyorsunuz. Gücünüzü hiç kimseyle kıyaslamak istemiyorsunuz. Bugün, maddesel değerler ön planda olacak.

Balık Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Fiziksel görünüşünüze bir değişiklik yaratmak istiyorsanız bugün bu konuda size eşlik edip fikir verecek bir dostunuz yanınızda olacak. Yeni kıyafetler almak ve tarz değişimi ortaya koymak için elverişli bir gün olabilir.

Balık Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Ailenize ve çevrenize yakınlaşmak ve güzel ortamlar yaratmak için harika bir zaman. Ayrıca kibar ve nazik bir şekilde düşünce ve görüşlerinizi ifade etmeye özen gösterin. Herkes bugün sizin fikirlerinizi dinlemek isteyecek ve onlar üzerinde bıraktığınız etkileriniz çok verimli olacaktır.