Balık

Balık burcu yorum arşivi

13 February 2024 Balık burcu yorumu

Gözünüzün kara olduğu bir konuda biraz kenarda durmanız gerekiyor. Bugün bu konuyla ilgili bazı gelişmelerin içinde olacaksınız. Geri durmanızda yarar var. Uzak bir tanıdığınızdan onun esenlik haberini alacak, buna sevineceksiniz. Bazı durumlarda çok tezcanlısınız. Aceleciliğin aslında insanı geciktirdiğini şu günlerde bir daha göreceksiniz.

Aşk:

Duygularınızın karşılığı var, bunu hissediyorsunuz. Bu heyecanınızı daha da arttırıyor. Bugün ondan gelen bir telefonla sevinciniz doruklara ulaşacak. Onu çok beğeniyor, uzun süreli, kalıcı bir ilişki istiyorsunuz.

İş:

İş bağlantılarınızdan bazıları pürüz çıkartıyor. Bu davranışların bağlantıyı koparma isteğinin tezahürü olduğu kanısındasınız. Bu yüzden yeni bağlantılar arayacaksınız. Eski bir meslektaşınızın bu konuda size yardımları olacak.

Para:

Bir araya toplayıp biriktirdiğiniz toplu parayı işe mi yoksa menkule mi yatırmalı, diye bir ikilem içindesiniz. Bu konuda bilgi sahibi dostlarınıza danışacak ve onlardan birinin de katılımıyla en akıcı yolu seçeceksiniz.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Önemsemediğiniz bir sağlık sorununuz var. Bunun ne kadar önemli olduğuna bir uzman karar vermeli. Önemsiz bile olsa kendinizi bir göstermelisiniz.

Balık Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Maddi, kurumsal veya kanuni evraklar, anlaşmalar veya sözleşmeler gündeminizde. Vereceğiniz bir karar özel bir ilişkinizi olumlu etkileyebilir. Yaşam tarzınızda yapacağınız değişiklikler hayallerinizin gerçekleşmesi için atılmış ilk adım olabilir. Bazı olayları gidişatına bırakmazsanız, bazı alanlarda bir dönüm noktasında olabilirsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Enerjik ve savaşçıyız. İstediğimizi almak veya ilerlemek istediğimiz konularda durmamak istiyoruz. Ancak, sabah saatlerinde boşluğa giren Ay akşam saatlerine kadar kararsızlık yaratıyor veya belirsizlikler engelleyici oluyor biraz. Daha esnek olabilirsek daha fazla yol alabiliriz. Geceye doğru konsantrasyonumuz yükseliyor, eğer takıntılı kişilik özelliklerimizi veya melankolik ruh halimizi engelleyebilirsek sorumluluk isteyen işleri tamamlayabiliriz. ?

Balık Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Sabah saatlerinde duygularınızın bulandığını hissedebilirsiniz. Unutkanlık yaşayabilirsiniz. Gün ilerledikçe iş hayatınızla ilgili konular gündeminizi oluşturmaya başlayacaktır. Kendiniz için yeni hedefler koyup ilerlemek isteyeceğiniz bir gündesiniz. Uluslararası konularla ilgilenip ve yeni sözleşmeler yapabilirsiniz.

Balık Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Enerjiniz çok güçlü ve olumlu kullanmanın yollarını araştırmalısınız. Hissettiklerinizle amaçlarınızın aynı yönde olması, uğraş vermeniz gerektiren konuların kolaylaşmasını sağlıyor. Maddi konularda önemli konuların araştırması içindesiniz ve yeni başlangıçlardan korkmuyorsunuz. Bugün, güçlü yönlerinizi bir kez daha ortaya koyacaksınız

Balık Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Takdir edilmek ve takdir etmekle ilgili bir sorununuz olabilir. Eğer diğer insanların sizin için sarf ettikleri emeğe hak ettiği değeri verirseniz kendi emeğinizin de gerçek karşılığını alacaksınız. Beklentiniz gerçekçi olsun.

Balık Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Ailenize ve çevrenize yakınlaşmak ve güzel ortamlar yaratmak için harika bir zaman. Ayrıca kibar ve nazik bir şekilde düşünce ve görüşlerinizi ifade etmeye özen gösterin. Herkes bugün sizin fikirlerinizi dinlemek isteyecek ve onlar üzerinde bıraktığınız etkileriniz çok verimli olacaktır.