Balık

Balık burcu yorum arşivi

14 February 2024 Balık burcu yorumu

Çok iyi gizlediğiniz bir çekingenliğiniz var. İyi gizlediğiniz için, bu yanınız ortaya çıktığında, biraz kasıntı biri gibi görünüyor, böyle değerlendiriliyorsunuz. Herkesin çekingenlik gösterdiği veya çok rahat davrandığı durumlar olabileceğini kavrayamıyor, boş yere sıkıntı yaşıyorsunuz. Bir aile bireyinizle, ailenin öteki bireylerine bir sürpriz hazırlığı içindesiniz. Bu akşam yapmayı kararlaştırdığınız bu sürpriz öğrenilecek, ama size belli etmeyecekler.

Aşk:

Uzun zamandır yaşadığınız ilişkilerin aşk olmadığını siz de biliyorsunuz. Aşkın insanın bağımsızlığını yok ettiğini düşünüyorsunuz. Yakın bir gelecekte bu fikrinizin değişeceği ve kalıcı bir ilişki yaşayacağınıza dair bir belirti görünmüyor.

İş:

İş ilişkilerinizde bütün çalışma keyfinizi kaçıran kronikleşmiş bir geçimsizliğiniz var. Siz bunun hiç bitmeyeceğine inanmaya başladınız. Bu Konuda önümüzdeki günlerde sizi çok şaşırtacak bir gelişme olacak.

Para:

Bugünlerdeki para sıkıntınızı yaz aylarının çekiciliğine bağlıyorsunuz. Kazancınızı zorlayacak şekilde masraflı yaşıyorsunuz. Yakın bir zamanda biraz karışık bir para meselesinin içinde olacaksınız.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Bir aile bireyiniz bir yatırım işinde yanlış yönlendiriliyor. Bu işe müdahale etmeniz gerekiyor, aksi takdirde siz de sıkıntı yaşayacaksınız.

Balık Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Geçmişe bağlı düşünceler geliştirmek çok faydalı sonuçlar doğurmayacaktır. Dolayısıyla, yaşanılan zamanda kalmak ve şimdiye odaklanmak en iyisi. Yaratıcılığınız yüksek. Tüm burçlar için gün geneli: Malum Sevgililer günü bugün. Sabahın ilk saatlerinde atılmayan mesajlar veya hediye sorunsalı problem yaratabilir. Dolayısıyla, sevgililere önerilerde bulunmam gerekirse, bir araya gelmek veya akşam programı yapmak için sabah saatlerini değil de(zira asabiyet var!), öğle sonrası saatleri tercih etmeleri ve Ay Mars karesinin ufak tefek aksiliklere, tartışmalara, sakarlıklara ya da kazalara neden olabilecek etkisinin sona ereceği 18.45 sonrası saatlerde bir araya gelmeleri olacaktır. ?

Balık Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Gün oldukça hareketli ve heyecanlı geçebilir. Ancak bir yandan da sorumluluklar söz konusu olabilir.

Balık Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Ay tepe evinizde ilerliyor. Yaptığınız işlerden duygusal tatminler sağmak istiyor olmanız belki çok güzel, fakat duygularınızda yaşadığınız gel gitler sizin için hiç de hoş olmuyor.. Düşündüğünüz konularda yaşadığınız kararsızlıklar iş temponuzda yavaşlamalara neden oluyor. Bugün, ilgi çekmek için her türlü donanıma sahipsiniz.

Balık Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Söz sahibi olduğunuz ve de otoritenizin kabul gördüğü bir ortamda bugün işler birazcık karışabilir. Her zamanki söz geçirme metodlarınız bugün pek işlemeyecek. Tatlı dil ile keskin olanını dengelemek ihtiyacınız fazla.

Balık Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Ailenize ve çevrenize yakınlaşmak ve güzel ortamlar yaratmak için harika bir zaman. Ayrıca kibar ve nazik bir şekilde düşünce ve görüşlerinizi ifade etmeye özen gösterin. Herkes bugün sizin fikirlerinizi dinlemek isteyecek ve onlar üzerinde bıraktığınız etkileriniz çok verimli olacaktır.