Balık

Balık burcu yorum arşivi

15 February 2024 Balık burcu yorumu

Ailenizden biri sizi çok düşünüp sorun ediyor. Hayatınızda bugünlerde bazı yenilikler yapacaksınız. Önünüzde büyük harcamalar olabilir. Hoşlanmadığınız birini fazla sorun ediyor, onunla yatıp onunla kalkıyorsunuz. İnsan ilişkileriniz biraz problemli görünüyor. Kafanızı daha az meşgul eden, sizi daha az yıpratan arkadaşlıklar kurmalısınız.

Aşk:

Partneriniz ilişkinizden umudu kesmiş görünüyor. İlişkiniz kavgayla gürültüyle gidiyor. Bu ilişkide daha verici, daha yapıcı olduğunuzu inanıyorsunuz. Partneriniz de tersini düşünüyor.

İş:

Günü daha önceden belirlenmiş iş konulu randevunuz yaklaştıkça heyecanınız artıyor. Bu görüşmeden çok şey bekliyorsunuz. İşlerinizdeki durgunluk yavaş ama istikrarlı bir ilerleme içinde.

Para:

Maddi bir sıkıntı içinde görünmüyorsunuz. Çünkü İhtiyaçlarınız, beklentileriniz, zevkleriniz kazancınızın üzerine çıkamıyor. Hesabınızı bilerek buna izin vermiyorsunuz.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Bir konuda yine müdahaleciliğiniz ön planda. İki arkadaşınızın özel ilişkilerine çok karışıyorsunuz. Bu şekilde bu ilişkiye bir katkınız olmuyor.

Balık Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Geçmişe bağlı düşünceler geliştirmek çok faydalı sonuçlar doğurmayacaktır. Dolayısıyla, yaşanılan zamanda kalmak ve şimdiye odaklanmak en iyisi. Yaratıcılığınız yüksek. Tüm burçlar için gün geneli: Malum Sevgililer günü bugün. Sabahın ilk saatlerinde atılmayan mesajlar veya hediye sorunsalı problem yaratabilir. Dolayısıyla, sevgililere önerilerde bulunmam gerekirse, bir araya gelmek veya akşam programı yapmak için sabah saatlerini değil de(zira asabiyet var!), öğle sonrası saatleri tercih etmeleri ve Ay Mars karesinin ufak tefek aksiliklere, tartışmalara, sakarlıklara ya da kazalara neden olabilecek etkisinin sona ereceği 18.45 sonrası saatlerde bir araya gelmeleri olacaktır. ?

Balık Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Olaylar ve yakın çevrenizdekilerle ilgili daha yapıcı ve gerçekçi düşünmek durumunda olabilirsiniz. Gruplar ve arkadaşlıklar açısından değişik bir gün olabilir.

Balık Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Yaşam enerjinizin güçlü olduğu bir gün. Birçok işi bir arada yapmanın keyfini yaşayacaksınız.Yaratıcılık dürtülerinizi istediğiniz alanda kullanabilir, bir çok yeni iş için başlangıçlar yapabilirsiniz. Bugün satın alma duygunuz çok yüksek. Uzun süredir aklınıza taktığınız alışverişi yapmaktan büyük bir zevk alacaksınız.

Balık Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Arkadaş çevrenizde sevgi dolu ve güven veren bir enerjiniz var. Bu meziyetleriniz sürekli ve her ortamda sevilen ve aranan bir kişi olmanıza sebep oluyor. Hoşgörünüze sığınıp bir talepte bulunacaklar. Geri çevirmeyin.

Balık Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Ailenize ve çevrenize yakınlaşmak ve güzel ortamlar yaratmak için harika bir zaman. Ayrıca kibar ve nazik bir şekilde düşünce ve görüşlerinizi ifade etmeye özen gösterin. Herkes bugün sizin fikirlerinizi dinlemek isteyecek ve onlar üzerinde bıraktığınız etkileriniz çok verimli olacaktır.