Balık

Balık burcu yorum arşivi

22 February 2024 Balık burcu yorumu

Bugün, oldukça neşeli olacaksınız. İş yerinizdeki bazı idari problemler ve yoğun tempo biraz canınızı sıkabilir. Fakat bunların hepsinin üstesinden gelebilecek güçtesiniz. Bugün ailenizle süregelen problemlerinizi fazla düşünmeyeceksiniz.

Aşk:

Bir gün iyi, bir gün kötü giden , inişlerle çıkışlarla dolu bir aşk yaşantınız var. Bugün aşk yaşantınız çıkışta olacak. Sevgilinizle çok güzel zaman geçirecek, onun yanındayken kendinizi çok mutlu hissedeceksiniz.

İş:

İş yerinizde bazı mevkilerdeki insanların ani ayrılışı, sizin sırtınıza binen yükü bir hayli arttırdı. Sizi bugün ve önümüzdeki günler çok yoğun bir iş temposu bekliyor.

Para:

Son zamanlarda oldukça tutumlu davranmaya başladınız. Evinizin ve kendinizin zorunlu ihtiyaçlarını tespit ettiniz. Bu şekilde davranmaya devam edip, gereksiz harcamalardan kaçınmanız çok olumlu.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Birçok konuda pek fazla düşünmeden kararlar almaya kalkıyorsunuz. İlk zamanlar her şey yolunda gidiyor gibi gözükse de ileri ki zamanlarda bu ani kararlarınızın neden olduğu sorunları yaşıyorsunuz.

Balık Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Verdiğiniz sözleri tutmamanız veya sözlerinizin arkasında durmamanız sorun yaratabilir. Sorunlardan uzak kalabilmek için duygularınızı kontrol altında tutmanız gereken günlerdesiniz. Başkalarını memnun etme çabanız, farklı beklentileri olan kişilerin sizden faydalanmaya çalışması anlamına gelebilir. Aşk hayatınız kafa karışıklıklarına veya güven başlıklı konularda yanlış anlaşılmalara neden olabilir. Daha fazla soru sorulması gerekiyor olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sevme ve sevilme ihtiyacımızın arttığı günlerdeyiz. İlişkilerimizi renklendirebilecek programlar yapabiliriz. Aşk hayatımızda veya sosyal yaşamımızda yeni kararlarımızı devreye sokabiliriz. Bu hafta sonu, cinsel çekim, kıskançlık, rekabet hepsi birarada! Geceye doğru saatlerde ise, gerilim ve asabiyet içeren enerjiler söz konusu. Mücadeleci ortamlara girebiliriz. Ani gelişmeler veya beklenmedik yöne ilerleyen durumlar ya da ilişkiler söz konusu olabilir. Ay Uranüs kavuşumu ve Ay?ın Pluton?la yapacağı olumsuz görünüm akşam saatlerinden itibaren ortamı gererken, Pazar gecesi 02.30 civarı Jüpiter? in şans getiren duruşu gece hayatı olan veya gecenin bu saatlerinde yatmamış olan okuyucularımıza hoş dakikalar da yaşatabilir. Manevi çalışmalar yapmak için de uygun saatlerde olacağız. ?

Balık Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Yaratıcılığınızı ortaya koyabilecek cesareti göstermelisiniz. Kişisel fikirlerinizi ortaya çıkarmaya bakın.

Balık Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Sosyal yaşantınızda karşılaştığınız aksilikler konusunda moraliniz bozulmasın. Bugün olayların üstünüze geldiğini görecek ve sevdiğiniz kişilerin düşüncelerine sığınma hissi duyacaksınız. Sezgilerinizin fazla gelişmiş olduğunu siz de biliyorsunuz..Çevrenizle aranızda gelişen rekabet duygusuna ihtiyacınız yok

Balık Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Çoğu zaman yapmadığınız bir şeyi yapın bugün. Diğer insanlara verdiğiniz özeni biraz da kendinize akıtın. Ben ne istiyorum diye sorun kendinize. Ve memnun etmek yerine biraz da memnun kalmak adına geçirin günün bir kısmını.

Balık Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Ailenize ve çevrenize yakınlaşmak ve güzel ortamlar yaratmak için harika bir zaman. Ayrıca kibar ve nazik bir şekilde düşünce ve görüşlerinizi ifade etmeye özen gösterin. Herkes bugün sizin fikirlerinizi dinlemek isteyecek ve onlar üzerinde bıraktığınız etkileriniz çok verimli olacaktır.