Balık

Balık burcu yorum arşivi

24 February 2024 Balık burcu yorumu

Düşünme ve planlama aşamasında kalabileceğiniz bir gündesiniz. Kendinizi ön planda hissetmekten çekinebilir, başkalarına yardım ve karşılıksız çalışma konularında gönüllü olabilirsiniz. Bugün kendinizi rahatlatmak için alışveriş yapabilir, yaratıcılığınızı çeşitli konularda ortaya çıkartabilirsiniz. Aile hayatınızda beklemediğiniz olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Aşk:

Sevgilinizle güzel ve seviyeli bir ilişki yaşıyorsunuz fakat aranızdaki duygusal bağ yeterice güçlü değil. Bu yüzden kendinizi sevgilinize açamıyorsunuz.

İş:

İş yerinizde arkadaşlarınızla sürekli tartışma halinde olmanız müşterileriniz tarafından olumsuz karşılanıyor. Bu konuyla ilgili yakında amirinizden bir ihtar alabilirsiniz.

Para:

Borçlarınızı zamanında ödüyorsunuz ve bu konuda sıkıntıya düşmüyorsunuz. Fakat harcamalarınıza biraz daha dikkat etmelisiniz. Yakında karşınıza ek bir masraf çıkabilir.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Çok sevdiğiniz bir yakınınız bugün size bir şikayette bulunacak ve bu konuyla ilgilenmenizi isteyecek.

Balık Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Bir adım öne çıkıp fikir ve görüşlerinizin bilinir olmasını isteyebilirsiniz. Bu esnada politik olmanızda fayda var. Size ya da otoritenize karşı gelmeye çalışan kişiler de olabilir. Neyse ki, yanlış kişiyle uğraştıklarını fark edecekler. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Venüs ve Satürn arasında oluşan olumlu açı, önümüzdeki üç gün için, ilişkilerimizde veya maddi durumumuzda daha sağlıklı ve mantıklı adımlar atmamız ya da daha akılcı düşünmemiz ve planlama yapmamız için destekleyici olacaktır. Ancak, sabah saatlerinde aşırılıklardan kaçınmalıyız (çok yeme, çok konuşma, abartma, ukalalık, çok harcama, sıvı alımını abartma v.b). ?

Balık Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Aile hayatınızdaki konular gündeminizi etkileyebilir. Toprak ve ev konularıyla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Yeni fikirler üretmek ve harekete geçmek isteyebilirsiniz. İlerleyen saatlerde performansınız düşebilir, işlerde yavaşlık görülebilir. Etrafınızdaki insanlar için fedakarlık yapabilirsiniz. Hayallere kapılacağınız zamanlar olabilir.

Balık Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Başarılı bir iş dönemi yaşadığınız halde hedeflerinizde zorlanıyorsunuz. Çevrenizle kuracağınız olumlu iletişim, size yardımcı olacaktır. Yaşam dengelerinizde, aksaklıklar çıktığı zaman, içsel sıkıntınız artıyor. Bugün bir çok sorunu çözmek zorunda kalabilirsiniz. Yapacağınız anlaşmalar da, şartlar sizden yana olacak. Fırsatları doğru kullanmalısınız.

Balık Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Çok büyük ve yerine getirilmesi zor sözler verilebilir bugün size. İnsanlar yapılamayacak şeylerin vaatlerini savuşturacaklar. Sizden de belki aynısını bekleyecekler. Kazandığınız güvenin devamı için bu tuzağa düşmemelisiniz.

Balık Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Ailenize ve çevrenize yakınlaşmak ve güzel ortamlar yaratmak için harika bir zaman. Ayrıca kibar ve nazik bir şekilde düşünce ve görüşlerinizi ifade etmeye özen gösterin. Herkes bugün sizin fikirlerinizi dinlemek isteyecek ve onlar üzerinde bıraktığınız etkileriniz çok verimli olacaktır.