Balık

Balık burcu yorum arşivi

26 February 2024 Balık burcu yorumu

Bugün, pek çok şey yapabilecekken karamsarlığa kapılmak size zarar verecektir. Siz de varolduğunu bildiğiniz yaptırım gücünüzü, gelişmelerin olumlu yönde ilerlemesini sağlayacak biçimde kullanabilirsiniz. Böylece yaşamdan zevk alabilir ve doğru zamanda doğru atışı yaparak kazanç sağlayabilirsiniz.

Aşk:

Duygusal yaşantınızda olumlu bir devredesiniz. Bu dönemler de sorundan uzak güzellikleri paylaşabileceksiniz. Eşinizin size gösterdiği sevgiyi karşılamakta zorlanabilirsiniz.

İş:

İş yaşantınızda aktif ve çalışkan tutumunuzla göz önünde olabileceğiniz bir gün. Kariyeriniz için ev yaşantınızı ve ailenizi ihmal edebilirsiniz. İş birlikleriniz konusunda esnek davranacağınız bugün, eşinizin desteğini almak hoşunuza gidecektir.

Para:

Sizi harekete geçiren ve değişiklikler yapmanızı isteyen çok sayıda etken olmasına rağmen parasal konularda engellerle karşılaşabilirsiniz. Size verilen dost tavsiyelerinde işinize yarayacak bilgiler bulacaksınız.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Bugün işyerinizde üstlerinizle çatışma olasılığı yüksek. Her şeyi duymamaya gayret edin.

Balık Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Kişisel anlamda gelişebilmek için yaratıcı olmanız gerekiyor ve oldukça yaratıcı gününüzdesiniz! Eleştiri ve şikayetlerin sizi durdurmasına izin vermeyin. Bazı kişilerin tolerans sınırınızın sonunu gördüğünü düşünebilir ve bu durumu faydaya çevirebilirsiniz. Seyahatler esnasında problemler yaşanabilir veya işinize karışan ya da sizi yanlış yönlendiren kişilerle karşılaşabilirsiniz. Sizi yönlendirmelerine fırsat tanımayın. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Mars ve Satürn arasındaki olumlu açı ve Güneş Neptün kavuşumu adım atacağımız işlerde son derece istekli ve hevesli olacağımızı, girişkenliğimizin artacağını gösteriyor. Ancak, bir o kadar da hayalci olabileceğimiz, yanıltıcı etkilere açık bir gündeyiz. Aslında zihnimiz hızlı çalışıyor, ama yanılgıya açık kararlarımız da olabilir, yanlış değerlendirmeler yapabiliriz veya yanıltıcı kişilerle karşılaşabiliriz. Değişken koşullar ve fikirler ön planda ve kadersel etkiler devreye giriyor. Dolayısıyla olumlu etkilerden maksimum faydalanabilmek için detaycı düşünmeyi ihmal etmemeliyiz. ?

Balık Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Kendinizi ifade ederken yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz bir gündesiniz. Sabah saatlerinde ilişkiler konusunda şanslısınız. Keyif aldığınız konular için harcama yapabilirsiniz. İçsel uyumunuzun tam olduğunu hissedeceksiniz. Risk almaya açık zamanlar var. Keyif aldığınız yerlerde olmak isteyeceksiniz. Akşam saatleri daha yorucu geçebilir.

Balık Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Aile içi olayların gündeme gelmesiyle birlikte; bugün onlara vakit ayırmalı, sorunlarıyla daha yakından ilgilenmelisiniz. İşinizle ilgili yenilikler gündeme gelecektir. Her türlü sanatsal olayların gündeme geleceği bir gün. Neptün, kişiliğinizle ilgili sorunların abartmasına neden olacaktır. Sindirim sisteminizle ilgili mevsime bağlı şikayetleriniz olabilir.

Balık Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

İşinizde bazı şeyleri kabul ettirmekte ve yol almakta zorlanıyorsunuz bir süredir. Gayretle performansınızı ortaya koymak ve değerinizi kabul ettirmek adına cesurca hamleler yapabileceğiniz etkiler alıyorsunuz bugünlerde.

Balık Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Ailenize ve çevrenize yakınlaşmak ve güzel ortamlar yaratmak için harika bir zaman. Ayrıca kibar ve nazik bir şekilde düşünce ve görüşlerinizi ifade etmeye özen gösterin. Herkes bugün sizin fikirlerinizi dinlemek isteyecek ve onlar üzerinde bıraktığınız etkileriniz çok verimli olacaktır.