Balık

Balık burcu yorum arşivi

27 February 2024 Balık burcu yorumu

Canlı, hareketli ama bir o kadar da yorucu bir gün geçirebilirsiniz. Yoğun bir hareket ihtiyacı duyabilir, çevrenizi genişletmek isteyebilirsiniz. Huzurlu sayılmazsınız ve özellikle evinizle ilgili konular özel bir önem taşıyabilir. Bununla birlikte yapacağınız yenilikler yeni mücadeleler de getirmekte.

Aşk:

İkili ilişkilerinizde beklediğiniz gelişmeler gecikmeye uğrayabilir. İlişkinize kaldırabileceğinden daha çok yükleniyorsunuz ve partnerinizden beklentidesiniz. Daha esnek ve sabırlı olmalısınız.

İş:

Sabah saatlerindeki huzursuzluk daha sonra kaybolarak yerini iyimser bir hevese bırakıyor. Bugün, çalışmalarınız ve iş ilişkilerinizin gelişimi için uygun.

Para:

Parasal konulara daha fazla dikkat etmeniz gerekiyor. Ani harcamalar ve belki de pahalı alışverişler size fazlasıyla çekici gelebilir ve sizi zor durumda bırakabilir.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Geleceğe ilişkin planlarınızla ilgileniyorsunuz ama bu konuda sonuca ulaşmakta zorlanabilirsiniz. Duyarlı ve dış etkilere açıksınız.

Balık Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Belli konulardaki soru işaretlerinizi giderebilecek bilgiler elinize ulaşmak üzere, ama şu an değil. Bugünlerde, işlerinizle meşgul olmalı ve sorunlu durum, ortam ve kişilerden uzak durmalısınız. Çok fazla boş zamanınızın olması yanlış anlaşılmaları veya duygusal anlamda iniş çıkışlı durumları gündeme getirebilir. Başkalarını değiştirmeye çalışmamalı ve başkalarına ait sorumlulukları üstlenmemelisiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Günün ilk yarısında belirsizlikler veya dalgınlıklar var. Öğle sonrası saatlerde Yengeç burcuna geçecek olan Ay?ın her zaman olduğu gibi, ev, aile ve vatan konularının başlığı altında ele alınması gerekiyor. İlişkilerimize, milli değerlerimize ve ailemize ait duygularımız canlanıyor. Sevdiklerimizle vakit geçirmek istiyoruz ve duygusallaşıyoruz. Haftanın ilk günlerinde yazdığım gerilimi ve beklenmedik gelişmeleri akla getiren etkiler de önümüzdeki iki ay boyunca olduğu gibi, bugün ve yarın da devrede. ?

Balık Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Güzel olan şeyler için rahatlıkla harcama yapabileceğiniz bir gündesiniz. Zihinsel açıdan yararlı konulara yönelmek isteyebilirsiniz. İlgilendiğiniz işlerde abartıya kaçabilirsiniz. Duygusal açıdan bağlayıcı tutumlar söz konusu. İş hayatınızda risk almak isteyeceğiniz durumlar olabilir. Hoşça vakit geçirmek isteyeceğiniz yerlere gidebilirsiniz.

Balık Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Ay'ın konumu nedeniyle, birlikte çalıştığınız kişilerle ilgili bazı duygusal çekişmelerin gündeme gelmesi canınızı sıkabilir. İletişim konusunda her türlü zıtlıklara karşı hazırlıklı olmalısınız. Karlı çıkmanız için, duygusal takıntılardan uzak kalmalısınız. Yaşantınızdaki olumsuzlukların kaynağı sizi değilsiniz. Doğru karar vermeli ve alışkanlıklarınızı bozmamalısınız.

Balık Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Çocuklarla ilgili konularda her zamankinden daha sıcak ve samimi bir tavır içerisindesiniz. Aynı dilden konuşmak, eğlenceyi tatmak, nasıl eğlenileceği konusunda birbirinizi coşturmak açısından keyifli bir gün olabilir.

Balık Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Ailenize ve çevrenize yakınlaşmak ve güzel ortamlar yaratmak için harika bir zaman. Ayrıca kibar ve nazik bir şekilde düşünce ve görüşlerinizi ifade etmeye özen gösterin. Herkes bugün sizin fikirlerinizi dinlemek isteyecek ve onlar üzerinde bıraktığınız etkileriniz çok verimli olacaktır.