Balık

Balık burcu yorum arşivi

28 February 2024 Balık burcu yorumu

Bugün sizin için neşeli ve hareketli bir gün olacak. Bugün tüm haftanın yorgunluğunu üzerinizden atabileceksiniz. Üzerinizdeki bu pozitif enerji ile sevdiklerinizi de mutlu edeceksiniz. Sevdiğiniz insanlardan hediye alabilirsiniz. Bugün öğleden sonra yakın dostlarınızla vakit geçirebilirsiniz.

Aşk:

Sevgilinizle olan ilişkiniz bir gün iyi bir gün kötü gidiyor. Bu değişkenlik sizi oldukça yıpratıyor ve yaşam enerjinizi alıyor. İlişkinizin gidişatını belirlemeli ve bu ilişkiyi bir düzene sokmak için gayret göstermelisiniz.

İş:

İş yerinizde getireceğiniz öneriler size bazı kolaylıklar sağlayacak. Kendinizi göstermenin keyfini süreceksiniz. Yakında işinizle ilgili bir konum değişikliği içerisinde olabilirsiniz.

Para:

Maddi açıdan zor bir dönemde olsanız da bunu hiç belli etmiyor, gönlünüze göre harcama yapıyorsunuz. İlerleyen günlerde bugünlerde yaptığınız harcamaların zorluklarını yaşayabilirsiniz.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Sağlığınızla ilgili problemler bugün sizi bir hayli rahatsız edecek. Gün içerisinde keyifsiz ve halsiz olmanız muhtemel.

Balık Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Bu hafta sonu, doğal olarak, neler olup biteceğine dair merakınız artıyor. Kadere güvenin. Ve bırakın bundan sonra ne olacaksa olsun. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Yengeç burcundaki Ay?ın Güneş ve Neptün?le olumlu, Pluto, Mars ve Venüs?le olumsuz açıları söz konusu. Günün belli saatlerinde tartışmalı ortamlar, tehditkar veya kırıcı kişiler söz konusu olabilir. Kendimizi yeterince özgür hissetmeyebiliriz. Aileyle ilgili konular gündeme gelebilir. Ailemiz, evimiz veya yurdumuzla ilgili konularda hassaslaşabiliriz. Görüşmeleri daha olumlu diyaloglar kurulabilecek sabah ve öğle saatleri arasına almakta fayda var. Akşam saatlerinde ise, gelişmeler baskı altında hissetmemize sebep olabilir. Yapıcı ve uzlaşmacı olmaya çalışmamız ve kelimelerimizi dikkatli kullanmamız gerekiyor. Yengeç burcundaki Ay, (ufak da olsa)Mart ayında meydana gelecek Uranüs Pluto arasındaki sert açıyı da tetikleyebilir(aslında on gündür hissediyoruz). Ani ve beklenmedik gelişmeler plan değişikliği gerektirebilir. ?

Balık Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bugün kendinizi daha yaratıcı ve bağımsız hissedebileceğiniz bir gündesiniz. Sezgilerinizi daha iyi kullanabilirsiniz.

Balık Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Eski duyguların sizi yanıltmasına izin vermemelisiniz. Bugün,yeni kararlar almak için uygun bir döneme giriyorsunuz. Çevrenizde sizden yaşı daha büyük kişilerin bazı desteğini üzerinizde hissedecek ve kendinizi rahatlatacaksınız. Sağlık konusunda metabolizmanızı destekleyecek bir beslenme şeklini. tercih etmelisiniz.

Balık Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Bugün yaratıcı işler ortaya koymak, eğlenceli aktivitelere katılmak, çocuklarla bir arada olacağınız planlar yapmak, hobilere zaman ayırmak, keyfinize hizmet edecek bir şeylerle uğraşmak için elverişli bir gün olacak.

Balık Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Ailenize ve çevrenize yakınlaşmak ve güzel ortamlar yaratmak için harika bir zaman. Ayrıca kibar ve nazik bir şekilde düşünce ve görüşlerinizi ifade etmeye özen gösterin. Herkes bugün sizin fikirlerinizi dinlemek isteyecek ve onlar üzerinde bıraktığınız etkileriniz çok verimli olacaktır.