Balık

Balık burcu yorum arşivi

02 March 2024 Balık burcu yorumu

Zor günler geçiriyorsunuz. Bu günlerde hereksin desteğine ihtiyaç duyuyorsunuz fakat size destek olabilecek çok az insan tanıyorsunuz. Bu yüzden kendinizi çok yalnız ve mutsuz hissediyorsunuz. Bugün kendinize bol bol zaman ayırabilir evinizle ilgili bazı değişlikler yapabilirsiniz. Kafanızı dağıtmak istiyorsunuz.

Aşk:

Çok kararsınız. Duygularınızla mantığınız arasında kalmış durumdasınız. Aşk hayatınız konusunda bir çok kez hatalı kararlar aldınız. Yine hatalı bir karar almak üzeresiniz.

İş:

İş yaşantınızda bazı beklentiler içindesiniz. Beklediğiniz bazı haberler, anlaşmalar var. Bunlardan çıkacak sonuca göre bir karar alacaksınız.

Para:

Parasal konularda ne kadar tutumlu davransanız da bir türlü dilediğiniz rahat kavuşamıyorsunuz. Düzenli ödemelerinizi yaptığınız zaman size para kalmadığını görüyorsunuz.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Sağlığınızla ilgili bir problem bugün sizi bir hayli rahatsız edebilir. Sağlığınıza biraz daha önem vermelisiniz.

Balık Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Bazı sorumluluklarınızı hafifletip bazı konularda elinizden gelenin en iyisini ortaya koymanız gereken bir gün. Maddi anlamda bazı olumlu gelişmelerin yaşanabileceği birkaç günlük süreçtesiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Aslan burcundaki Ay?ın Satürn ve Mars?la uyumlu açıları oldukça enerjik, hareketli ve cesur bir günümüzde olduğumuzu gösteriyor. Hafta genelinde ise, Uranüs ve Pluto arasındaki çekişme kendini şimdiden hissettirmeye başlasa da, haftanın ilk yarısı oldukça olumlu etkilere açığız; ikinci yarısı ise, açılar gerginleşiyor. Dolayısıyla, önemli görüşmeleri ve işleri haftanın ilk yarısında halletmekte ve ikinci yarısında (özellikle hafta sonu) daha temkinli tepkiler vermekte, riskli hareketlerden kaçınmakta ve politik olmakta fayda var. ?

Balık Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Sabah saatlerinde iş konusunda sorumluluklarınız artabilir. Çalışma koşullarınızla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Uğraştığınız konularla ilgili ön planda olmak isteyeceğiniz zamanlar var. Kendinizi göstermekten çekinmeyeceğiniz bir gündesiniz. İş arkadaşlarınızla birlikte keyifli zaman geçirebilirsiniz. Akşam saatlerinde eğlenceli yerlerde bulunmak isteyebilirsiniz.

Balık Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Yatırımlarınız yeniden gözden geçirmeli ve enerjinizi doğru işlerde kullanmalısınız. Yalnızlığı sevmenize rağmen, bugün çevrenizde birçok kalabalık oluşturmayı amaçlıyor olmanız, sizi her anlamda anlamlı kılacaktır. Yeni şartlarınız belirlemek istiyorsanız, farklı kişilerin düşünceleri size yeni bir yön verecektir.

Balık Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Evdeki hesabın çarşıdakine uyması gereken bir gündesiniz. Her türlü gayret, sonucunda bir şeyler elde etmişseniz anlam bulacak. Bu nedenle amaçlı ve hedefli hareket etmenin çok büyük faydasını göreceğiniz bir gün olacak.

Balık Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Ailenize ve çevrenize yakınlaşmak ve güzel ortamlar yaratmak için harika bir zaman. Ayrıca kibar ve nazik bir şekilde düşünce ve görüşlerinizi ifade etmeye özen gösterin. Herkes bugün sizin fikirlerinizi dinlemek isteyecek ve onlar üzerinde bıraktığınız etkileriniz çok verimli olacaktır.