Balık

Balık burcu yorum arşivi

05 March 2024 Balık burcu yorumu

Duygusal tepkiler verebileceğiniz ve olaylardan fazlasıyla etkileneceğiniz bir gündesiniz. Hassasiyetiniz artıyor ve iç dünyanızda çeşitli çelişkiler yaşayabilirsiniz. Çevrenize karşı sert ve beklenmedik tepkiler verebilirsiniz en küçük bir olay bile sizi sinirlendirecek nitelikte olacaktır ve bu ilişkilerinizi olumsuz etkileyecektir. İçinizde duyduğunuz bir kızgınlık bugün büyüyebilir ve çeşitli planlar yapabilirsiniz. Bir süreden beri beklediğiniz bir gelişme bugün olacaktır. Sağlığınıza dikkat.

Balık Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Bazı yaptırımlarda bulunmanız, emirler vermeniz veya yerine getirilmek üzere notlar bırakmanız durumunda karşınızdaki kişilerin benzer hareketleriyle karşılaşabilirsiniz. Bu sefer, sizin de, bu hareketin karşılığını vermeniz gerekebilir ve oyun bu şekilde sürer gider! Hatırlatmak isterim Niobe?ce. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Yoğun bir gün. Venüs ve Uranüs kavuşumu(dün de kendini hissettirmiş olabilir) ilişkiler veya iş birlikleriyle ilgili ani gelişmeleri veya sürprizleri akla getirirken, Ay ve Satürn arasındaki sert açı ise, daha ciddi ve karamsar olabileceğimizin altını çiziyor. Ancak, akşam saatlerinde tamamlanması gereken işleri tamamlamak için de uygun saatlerde olacağız. Venüs?ün Uranüs, Jüpiter ve Pluto ile oluşturduğu farklı karakterdeki açılar birkaç gün için ikili ilişkilerimizde sıcak ve soğuk duş etkisini bir arada yaşamamıza neden olabilir. Bir an harika olan gelişmeler bir an da diğer yöne dönebilir. ?

Balık Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Sabah saatlerinde çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınızla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Sonraki saatler de eşinizle ilgili konular gündeminizi daha çok etkileyecektir. İlişkilerinizde kendinizi sabırsız hissedebilirsiniz. Eşinize sürpriz yapmak, size de keyif verecektir. Bugün eğlenceli konularla uğraşmak, hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz.

Balık Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Sadece kendinizi ve motivasyonunuzu sorgulamayın. Meselelerinizin temelini incelerken, çevre ile yaşadığınızı unutmayın ve aceleci olmayın. Bugün, ailenizin fikirler karşısında bocalamanız mümkün. İnsanlar sizin duygusallığınızla ilgili fazla müdahaleci olduklarında, kendinizi anında geri çekiyor, savunmaya geçiyorsunuz.

Balık Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Boşa giden, hoyratça harcanan ve çar çur edilen her şey emeğinize verdiğiniz değerin ölçüsünü küçültüyor. Eğer bu musluğun bir kaynağı varsa, bu hallerin yanlış anlaşılmaları nedeniyle, kaynağın kapanması söz konusu olabilir.

Balık Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Ailenize ve çevrenize yakınlaşmak ve güzel ortamlar yaratmak için harika bir zaman. Ayrıca kibar ve nazik bir şekilde düşünce ve görüşlerinizi ifade etmeye özen gösterin. Herkes bugün sizin fikirlerinizi dinlemek isteyecek ve onlar üzerinde bıraktığınız etkileriniz çok verimli olacaktır.