Balık

Balık burcu yorum arşivi

10 March 2024 Balık burcu yorumu

Sessizliğinizi bozup kendi beklentilerinizi karşınızdakine bildirmeniz çok iyi bir karar. Bu kimse sizi uzun bir süredir küçümsemiş ve düşüncelerinizi görmezlikten gelmiş. Eyüp Peygamber sabrı göstermişsiniz ama insanlar da bu şekilde size olan saygısını kaybetme eğilimine girebilirler. Ev hayatınızda daha mutlu ve huzurlu bir dönem açılıyor.

Aşk:

Sevdiğiniz insanın karşısına sürekli yeni taleplerle çıkmanız hoş değil. Birlikte olduğunuz kişi sizi nasıl tatmin edeceğini şaşırmış durumda. Özellikle iş çevrenizde size ilgi duyan bir başkası olabilir.

İş:

İşbirliği çabalarınız nihayet meyvelerini veriyor. Başarınızı fark eden amirlerinizden destek göreceksiniz. Yeni girişimler için ihtiyacınız olan ve talep ettiğiniz maddi desteği alacaksınız.

Para:

Beklediğiniz bir paradan ses çıkmaması üzerine endişelenmişsiniz. Gün içinde alacağınız bir haber endişelerinizi bir ölçüde yatıştırıyor. Çıkmayı istediğiniz tatil için gereken parayı ayırabileceksiniz.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Aile içinde ortaya çıkacak tatsız bir durumu kafanıza fazlaca takma ihtimaliniz yüksek. İş yaşamınızın etkide kalmamasına dikkat!

Balık Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Maddi konular, para ve kaynak kullanımı başlıkları ön planda. Olayların ne yönlü gelişeceği ise, sizin bu ekstra gelişmelere nasıl tepki vereceğinizle bağlantılı olarak değişebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Mars?ın Jüpiter?le olumlu açısı günü doğru değerlendirebilmemiz, enerjik ve kararlı olmamız için gerekli koşulları hazırlıyor. Belli girişimlerde bulunabilir, belli olanakları değerlendirebilir, düşüncelerimizi kararlılıkla açıklayabilir, bizimle aynı amaçlara sahip kişilerle bir araya gelebilir veya destek görebiliriz. Ancak yine de, duygusal anlamda baskı hissedilebilecek bir gündeyiz ve yarın devreye girecek Mars?ın olumsuz açıları bugünden de kendini hissettirebilir. Dolayısıyla olumlu fırsatları görmeye çalışmakta ve risk almamakla birlikte gücümüzü ve enerjimizi önemli amaçlar için kullanabiliriz. Bu esnada, bir not: Belli alanlarda sonuç almak Perşembe ve Cuma günü daha mümkün olabilir. ?

Balık Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Yeni konular öğrenme hevesi içinde olabilirsiniz. Hafta sonu için küçük tatil organizasyonları yapmak size iyi gelecektir. İnandığınız konuları çok daha tutkulu savunabilirsiniz. Özgürleşme isteği içsel olarak sizi zorlayabilir. Uluslararası konularda fırsatlar söz konusu. Akşam saatlerinde abartıya kaçmamaya özen göstermelisiniz.

Balık Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Karşılıklı ilişkilerinizde güven duygusun önemli olduğunu biliyor ve birlikte olduğunuz kişiden belli bir teminat bekliyorsunuz. Bugün, yakın çevrenizin davranışları konusunda haklı çıkmak istiyorsanız,verdiğiniz sözleri yerine getirmeli ve daha hoşgörülü davranmalısınız. Pratik düşünmeniz gereken bir gün içindesiniz.

Balık Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Size pazarlanan, sunulan, ilginizi çeken ürünler, bilgiler konusunda hemen karar vermeyin. Tam olarak doğru ve verimli bir değerlendirme yapamayabilirsiniz aceleye gelirse. Kararlar ve fikir birliklerinde subjektif kalmayın.

Balık Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Ailenize ve çevrenize yakınlaşmak ve güzel ortamlar yaratmak için harika bir zaman. Ayrıca kibar ve nazik bir şekilde düşünce ve görüşlerinizi ifade etmeye özen gösterin. Herkes bugün sizin fikirlerinizi dinlemek isteyecek ve onlar üzerinde bıraktığınız etkileriniz çok verimli olacaktır.