Balık

Balık burcu yorum arşivi

11 March 2024 Balık burcu yorumu

İddialı kişiliğinizin sevdikleriniz karşısında verdiği ödünler övgüyü hak ediyor. Bu herhalde sevginin insana tartışmasız egemen olma hali.
İddialı kişiliğinizin sevdikleriniz karşısında verdiği ödünler övgüyü hak ediyor. Bu herhalde sevginin insana tartışmasız egemen olma hali. Ama böylesi bir sevgi ortamında bazı sıkıntılarınızı neden dile getiremiyorsunuz ? Sıkıntılarınızı paylaşabileceğiniz daha yakın birileri mi var ? Yoksa, birlikte yaşadığınız sevdiklerinizle kendinizle konuşur gibi konuşabilmelisiniz. Aşk Durumu : İçin için dalgalanmalar var yüreğinizde. Karşı tarafın hazır olması başlayacak bir ilişkinin tek koşuludur. Bugün hafta sonu gezisi için alacağınız bir davet size unutulmaz bir hafta sonu geçirteceği gibi.

İş:

İş yaşamınızda bir kadın sizi sanki rakip görüyor gibi. Oradaki varlığınızdan hoşnut değil. Ama sizi alt edecek düzeyde de değil. Bir astınıza kırıcı davranmıştınız geçen günlerde. O bugün sizden bir özür davranışı beklentisi içinde. Zaten bu beklentisini size gün boyu fazlasıyla belli edecek.

Para:

Para sıkıntınız yok. Etrafınıza da yetme çabanız sıkıntılar yaratsa da getirdiği mutluluk onu hissettirmiyor. Bazıları paranızın kıymetli olduğunu düşünüyor. Şehir dışındaki arsa meseleniz bir süre daha sürüncemede kalacak.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Beslenmenize dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Özellikle fazla yağlı yiyeceklerden uzak durmalısınız.

Balık Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Belli ilişkilerinizde veya belli iş ya da konularda eli kuvvetli olan taraf siz olsanız dahi, bazı kişileri zorlamamanızda fayda var. Zira, kimsenin yönlendirmeye, taleplere ya da baskıya katlanamayacağı veya tartışmalı ortamlarda sessiz kalamayacağı birkaç günlük süreç yaşanıyor. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Mars?ın Uranüs ve Pluto ile oluşturduğu olumsuz açılar, öfkeyi, saldırganlığı, gereğinden fazla cesareti ve gerilimi arttırabilir. Bizim kontrolümüz dışında gelişen olaylar ya da kontrolünü kaybetmiş ve saldırgan kişiler, gruplar, ülkeler söz konusu olabilir veya bazı gerçekler açığa çıkabilir. Rekabetçi durumlar veya mücadele gerektiren ortamlar gündeme gelebilir. Önümüzdeki bir ay boyunca, havayla bağlantılı aksilikler, yangın, patlama, kundaklama, şiddet, gaz sıkışması, elektrik elektronikle bağlantılı konular, saldırganlık, doğayla ilgili felaketler, asi gruplar v.b başlıklı olaylar dünya genelinde sıklıkla ön plana çıkabilir. Bu açılar belirginleştiğinde, riskli hareketlerden, ani tepkilerden, ani hareketlerden, riskli kişilerden, tartışmalardan, tehlikeli yerlerden uzak durmakta ve ufak tefek veya acele hareketlere bağlı sakarlıklara ve kazalara karşı tedbir almakta fayda vardır. Bu etki, en yakın zaman dilimi olarak Pazar günü daha fazla kendini hissettirebilir. Neyse ki, Balık burcunda olduğumuz bir aydayız ve ne olursa olsun bu etkiler daha düşük fazda kendini gösterecektir. ?

Balık Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Yabancılarla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Yeni ufuklara açılmak isteyebilirsiniz. Duygularınızın etkisinde kalabilirsiniz. Bu durum olaylara verdiğiniz tepkileri sertleştirebilir. Kendinizi yıpranmış hissettiğiniz zamanlar olabilir. Bütünü görebildiğinizde işleri daha kolay halledebileceksiniz. Gün içinde oluşabilecek kazalara karşı da dikkatli olmalısınız.

Balık Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Özgüveninizin sağladığı tüm konularda başarılı olmaktan gurur duyacağınız çalışmalarla gündeme geleceksiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda oluşmasını beklediğiniz duygusal bağlar, iş veriminizi arttırıyor. Fikirlerinizi kabul etmeleri için, ikna kabiliyetinizi ortaya koymak zorundasınız. Kendinize güveniyorsunuz

Balık Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Size pazarlanan, sunulan, ilginizi çeken ürünler, bilgiler konusunda hemen karar vermeyin. Tam olarak doğru ve verimli bir değerlendirme yapamayabilirsiniz aceleye gelirse. Kararlar ve fikir birliklerinde subjektif kalmayın.

Balık Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Ailenize ve çevrenize yakınlaşmak ve güzel ortamlar yaratmak için harika bir zaman. Ayrıca kibar ve nazik bir şekilde düşünce ve görüşlerinizi ifade etmeye özen gösterin. Herkes bugün sizin fikirlerinizi dinlemek isteyecek ve onlar üzerinde bıraktığınız etkileriniz çok verimli olacaktır.