Balık

Balık burcu yorum arşivi

12 March 2024 Balık burcu yorumu

Bugün güne neşeli başlayacaksınız. Kafanızı bazı sorunlarınız ve karar almanız gereken bir konu çok fazla meşgul ediyor. Ailenizle ilişkilerinizde büyük bir soğukluk hakim. Bu soğukluğun devam etmesini istiyorsunuz. Akşam saatlerinde eski bir dostunuzla görüşebilir onun bir takım sorunları için çözüm bulmaya çalışabilirsiniz.

Aşk:

Sadakatsizlikten nefret ediyorsunuz ve geçmişte yaşadığınız olumsuz ilişkiler yüzünden şimdiki ilişkinizden de şüphe ediyorsunuz. Partnerinizi tanımak yolunda adımlar atmalısınız.

İş:

Bugün işyerinizde kendinizi göstermenin keyfini çıkaracaksınız. Yalnız kendinize bu konuda fazla güvenmeyin ve kibirli davranışlardan kaçının.

Para:

Parasal konulardaki beklentileriniz bir türlü gerçekleşmiyor ve bu durum sizi tedirgin ediyor. Beklediğiniz para geç de olsa elinize geçecek.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Tartışmalara eğilimlisiniz ve ikili ilişkilerinizde çeşitli sorunlar yaşayabilirsiniz. Özellikle aşk hayatınızda gerilimler olabilir.

Balık Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Kendinizce haklı olmanıza veya aklınızda oldukça parlak fikirler olmasına rağmen, karşınızdaki kişiler bu düşüncelerinize katılmıyor, hatta neden bahsettiğinizi dahi anlamıyor olabilirler. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Belli konularda ilerleme sağlamak veya somut adımlar atmak istiyorsak sabah saatlerini tercih etmeliyiz. Her ne kadar biraz kasvetli, gergin veya baskı altında hissetsek bile, günün daha verimli kısmı bu saatler olacak. Öğle sonrası saatlerde Ay?ın konumu kararsızlıkları, belirsizlikleri veya dalgınlıkları ön plana getirebilir ve yanıltıcı durumlara ve kararlara açık olabiliriz. Ancak, günü doğru yorumlayabilmek için dünün etkilerini de mutlaka bilmekte fayda var(dünkü yazıyı okumanızı öneririm). Ay?ın Yay?da olması ve konumu, yurtdışı bağlantılı işlere, yabancılarla ilişkilere, eğitim, hukuk, inançlar ve felsefelerle bağlantılı başlıklara açık iki günde olduğumuza işaret ediyor. ?

Balık Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bugün iş hayatında kısmetlerin olduğu bir gündesiniz. Etrafınızdaki insanlarla düşüncelerinizi paylaşmak için güçlü bir istek duyabilirsiniz. Sabah saatlerinde planlarınızda değişiklikler olabilir. İş hayatınızda yabancılarla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Akşam saatlerinde düşüncelerinizin yoğunluğu, kafa karışıklığına neden olabilir.

Balık Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Bugün, bulunduğunuz ortamlarda kendinizi savunma ihtiyacı içindesiniz. Güzel konuşmalarınızla çevrenizi etkileyecek ve karşıt düşüncelere karşı güzel bir konuşmayapacaksınız. Verici ve paylaşımcı yönlerinizi olumlu bir şekilde yansıtabiliyorsunuz. Kendinizi anlatma çabaları içindesiniz.İlginç bir gün.

Balık Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Bugün işteki sorumluluklar, çok fazla insanın adına yapmanız gerekenler yorucu olacak. Gözler üzerinizde. Ne kadar kararlı olduğunuzu, istikrarlı hareket ettiğinizi görsünler. Bir karar verdiyseniz arkasında durun mutlaka.

Balık Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Ailenize ve çevrenize yakınlaşmak ve güzel ortamlar yaratmak için harika bir zaman. Ayrıca kibar ve nazik bir şekilde düşünce ve görüşlerinizi ifade etmeye özen gösterin. Herkes bugün sizin fikirlerinizi dinlemek isteyecek ve onlar üzerinde bıraktığınız etkileriniz çok verimli olacaktır.