Balık

Balık burcu yorum arşivi

13 March 2024 Balık burcu yorumu

Bugün diğer günlere göre daha canlısınız. İçinizde yeni hevesler uyandı. İkili görüşmelerde sezgileriniz size yardımcı olacak. Her hangi bir engelle karşılaşmadan sorunlarınızın üstesinden geleceksiniz. İkna kabiliyetinizi kullanarak arkadaşlarınızı akşama bir yerlere gidip eğlenmeye ikna edeceksiniz.

Aşk:

Sevgilinizin yakın bir zaman önce uygunsuz hareketlerinden fazlasıyla rahatsız oldunuz ve ona artık kuşkuyla bakıyorsunuz. Partnerinize bu hareketlerden vazgeçmesi gerektiğini söyleyin.

İş:

İş yerinizde bu sıralar çok sıkıntılı günler geçiriyorsunuz ve iş arkadaşlarınızla bazı sorunlar yaşıyorsunuz. Yakında amirinizden zam haberi alacaksınız ve bu kötü günleri geride bırakacaksınız.

Para:

Son günlerde parasal açıdan sıkıntılı günler geçiriyorsunuz ve bunun sebebi de savurgan kişiliğinizden ileri geliyor. Parasal konularda kontrolü elinizde tutmayı öğrenmelisiniz.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Aile içi ilişkilerinde daha öz verili ve yapıcı davranmaya özen gösterirseniz ebeveynlerinizin sevgisini kazanabilirsiniz.

Balık Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Sosyal yaşamınızı, iş hayatınızı veya özel ilgi alanlarınızı ilgilendiren konuları ve planları tümüyle gözden geçirmeniz gerekiyor. Etkinliğinizi ve güvenilirliğinizi nasıl arttıracağınızı bulmanız gerekiyor. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Merkür Balık burcuna geçiyor. Ay sonuna kadar belli konularda alacağımız kararlarda hayal dünyamızın veya maneviyat duygularımızın etkisi çok olabilir. İmajinasyon yeteneğimizin ve rüyalarımızın artabileceği, yaratıcılığımızın yüksek olacağı, ama dalgınlığa ve kararsızlığa karşı tedbirli olmamız gereken bir süreç başlıyor. Gün itibariyle ise, hareketliyiz, sonuç elde etmek istiyoruz. İşlerimizi maksimumum kapasite kullanarak halletme çabasında olabiliriz. Sadece öğle sonrası saatlerde küçük bir duygusal gerilim (belki?) yaşanabilir. ?

Balık Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

İş hayatınızla ilgili koşullar gündeminizi etkileyebilir. Düşüncelerinizle etrafınızdakileri etkilemek isteyebilirsiniz. Hayal gücünüzü kullanarak yaptığınız işler yaratıcılığınızı arttıracaktır. Hayatınızdaki otorite figürleriyle görüşmeler yapabilirsiniz. Meslek hayatınızda mücadele gerektiren koşullar gündeme gelebilir.

Balık Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Olaylara şüpheli bir şekilde yaklaşabilirsiniz. Kariyerinizle ilgili yapacağınız çalışmalarda, girişimlerinizin sonuçsuz kalmasından hoşlanmıyorsunuz. Bugün, her zamankinden daha fazla çaba sarf etmeniz gerekecek. Çevrenizde en az sizin kadar iddialı kişiler var ve kendi yeteneklerini sergilemek için yarış halindeler.

Balık Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Bugün işteki sorumluluklar, çok fazla insanın adına yapmanız gerekenler yorucu olacak. Gözler üzerinizde. Ne kadar kararlı olduğunuzu, istikrarlı hareket ettiğinizi görsünler. Bir karar verdiyseniz arkasında durun mutlaka.

Balık Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Ailenize ve çevrenize yakınlaşmak ve güzel ortamlar yaratmak için harika bir zaman. Ayrıca kibar ve nazik bir şekilde düşünce ve görüşlerinizi ifade etmeye özen gösterin. Herkes bugün sizin fikirlerinizi dinlemek isteyecek ve onlar üzerinde bıraktığınız etkileriniz çok verimli olacaktır.