Balık

Balık burcu yorum arşivi

15 March 2024 Balık burcu yorumu

Sosyal çevrelerde huzursuzluklar yaşayabileceğiniz bir gün. Ailenizle biraraya gelme fırsatı bulabileceğiniz bugün, birlikte eviniz için alışveriş yapmak hoşunuza gidebilir. Dinlenmeye de ihtiyaç duyuyorsunuz. Aile dostlarını ziyaret de düşünülebilir. Özellikle uzun zamandır ihmal ettiğiniz bir yakınınıza yapacağınız ziyaret isabetli olacaktır.

Aşk:

Aşk konusunda akılcı görünebilir ama kendi içinizde tutarsızlıklar yaşayabilirsiniz. Çok fazla sorgulayarak ilişkileri zedelediğinizi farketmiyorsunuz. Zamansız çıkışlarınız var.

İş:

Mesleğinizde oldukça yoğun bir tempoda çalışmak zorunda kalabilirsiniz. Sorumluluklarınızdaki artışla birlikte yeni anlaşmalar ve iş bağlantıları da gündeme gelebilir. Planlama konusunda disiplinli olabilir ve değer verdiğiniz kişilerin fikirlerini alabilirsiniz.

Para:

Alım-satım ve hisseli paralarla ilgili konularda yoğunluk yaşayabileceğiniz görülüyor. Ailenizin veya eşinizin kaynaklarıyla ilgili kararlar alabileceğiniz bir gün. Hukuksal konularda olumlu gelişmeler gözleyebilir, bu durumdan karlı çıkabilirsiniz.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Yapmanız gerekenden fazlası için kendinizi zorlamayın. Zihinsel açıdan yorgun düşebilirsiniz.

Balık Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Bugünlerde vereceğiniz tavsiyeler, göstereceğiniz yollar veya eleştirileriniz karşı taraf tarafından doğru algılanmayacağı için daha dikkatli konuşmanızda veya yapacağınız konuşmaları ertelemenizde fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Oğlak burcundaki Ay?ın olumlu açıları, gerçekçi, iletişimi, hareketli aktiviteleri, yapılacak veya tamamlanacak işleri, sosyal etkileşimi ön planda bir günde olduğumuzu gösteriyor. Sorumluluklarımızı ciddiyetle ele almamız gerekebilir. ?

Balık Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bugün gelecek yönünde plan yapmak ve bazı değişikliklere gitmek için ciddi düşünebilirsiniz. Arkadaşlarla ilgili uğraşlar söz konusu olabilir.

Balık Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Birlikte çalıştığınız kişilere karşı içsel bir öfke duyabilirsiniz. Duygularınızı gizlemek zorundasınız. Oldukça sabırlı ve dengeli bir tavır sergileyerek kendinize bile şaşırtabilirsiniz. Bulunduğunuz ortamları kendi tarzınıza göre yönlendirmek istiyorsunuz. Ortak çalışmalarda karşı tarafın da fikirlerini almalı ve çevrenize şans vermelisiniz.

Balık Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Arkadaşlarla bir arada olacağınız, çocukların da dahil olduğu kalabalık organizasyonlar bugün yorucu olabilir. Siz rahat olsanız bile kalabalıkların içinde gergin ve elektriğini aktarmaya meyilli kişiler olabilir. Uzak durun.

Balık Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Ailenize ve çevrenize yakınlaşmak ve güzel ortamlar yaratmak için harika bir zaman. Ayrıca kibar ve nazik bir şekilde düşünce ve görüşlerinizi ifade etmeye özen gösterin. Herkes bugün sizin fikirlerinizi dinlemek isteyecek ve onlar üzerinde bıraktığınız etkileriniz çok verimli olacaktır.