Balık

Balık burcu yorum arşivi

16 March 2024 Balık burcu yorumu

Çok önceden sözünü almış olduğunuz bir isteğiniz gerçekleşecek ve hedeflerinizden birine yaklaşmış olacaksınız. Rahat kişiliğinizle kapıları kolay açıyorsunuz. Biraz büyükçe hedeflerinizin olması biraz hırslı görünmenize neden olabiliyor. Biraz daha alçakgönüllü yaklaşımlar, birtakım hayal kırıklıklarının önüne geçebilir. Yakında sevinçli haberler alacaksınız.

Aşk:

Dışardan bakışla gelen eleştirileri, öğütleri dikkate almalısınız. Bağlanma düşüncesi sizi ürkütüyor. Bu korkuyla harika giden ilişkinizi, sorunlu bir ilişki haline getirmemelisiniz.

İş:

Koşulların şekilden şekile girmesi, sizi umut ve umutsuzluk arasında götürüp getiriyor. Sabırlı olmanız gerekiyor, destek aradığınız konuyla ilgili olarak başvurduğunuz önemli bir yerden, çok umutlanacağınız haberler alabilirsiniz.

Para:

Kazancınız size yetiyor, gerek iş yaşamınızda gerekse aşk yaşamınızda büyük paralara ihtiyaç duyuyorsunuz gibi görünmeniz anlamsız. Daha iddiasız bir tarzla, her şey yolunda gidebilir.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Sevgilinizin yakınlarıyla yakınlaşma çabalarınızın bir çoğu abartılı görülebilir. Ne kadar içten olsanız da bazı sevgi gösterilerinizde aceleciliği bırakmalısınız.

Balık Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Birkaç günlük tutarsızlıkları, iniş çıkışlı ilişki veya diyalogları ya da oluşan rekabet veya mücadele ortamlarını hayatın bir cilvesi olarak görüp yolunuza devam etmelisiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Ciddi konuşmaların yapılabileceği, önemli anlaşmaların şekillenmesi için kafa yorulabilecek bir haftaya giriyoruz. Zihnimizi ciddi konulara yoğunlaştırmamız gerekebilir. Merkür ve Satürn arasında oluşan olumsuz açı, önümüzdeki bir hafta boyunca iletişim problemlerine, ifade zorluklarına veya ikili ilişkilerde birbirimizi yanlış anlamamıza neden olabilir. İletişim kurmakta zorlanabilir, gereksiz endişelere kapılabiliriz. Farklı fikirlerin çatışması, dar görüşlü düşünceler ya da akla düşebilecek kötü fikirler veya kötü düşünen kişiler söz konusu olabilir. Bu süreçte, doğru anlaşıldığımızdan emin olmadan belli diyalogları sonlandırmamamız yararımıza olur. ?

Balık Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Yakın çevrenizle ilgili konularla ilgileneceğiniz bir gündesiniz. Sabah saatlerinde işlerinizde yaşayacağınız aksaklıklar huzurunuzu kaçırmasın. İlerleyen saatlerde bol hareket söz konusu. Şirket içi yazışmalarda dikkatli olmanız gereken zamanlar olabilir. Ticari konular gündeminizi etkileyebilir. Kardeşlerinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz.

Balık Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Bugün bilinç altınızı istediğiniz şekilde ortaya koyacak çalışmalar içinde olacaksınız. Algılama konusunda güçlü bir gününüzdesiniz. Kendinizi sorgularken bir çok doğruyu daha kolay yakalayabileceksiniz. Bir süredir aklınıza gelmeyen bazı olaylar, yeniden kafanızda şekillenecektir. Aklınızı doğru kullanabileceğiniz bir gün.

Balık Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Resmi görüşmeler, önemli ve karar verdirici nitelikteki konuşma ve buluşmalar yapmanız gerekebilir bugün. Ağır ve sakin olmaya, olgunluk göstermeye gayret edin. Sizi çileden çıkarmaya çalışan yaklaşımlar bu duruşunuzu bozmasın.

Balık Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Ailenize ve çevrenize yakınlaşmak ve güzel ortamlar yaratmak için harika bir zaman. Ayrıca kibar ve nazik bir şekilde düşünce ve görüşlerinizi ifade etmeye özen gösterin. Herkes bugün sizin fikirlerinizi dinlemek isteyecek ve onlar üzerinde bıraktığınız etkileriniz çok verimli olacaktır.