Balık

Balık burcu yorum arşivi

17 March 2024 Balık burcu yorumu

Akşama doğru yapacağınız program üzüntünüzü bir kenara atmanıza vesile olacak. Yakın arkadaşlarınızdan birinin iş değişikliğini kalabalık bir grupla kutlayabilirsiniz. İçinizdeki sevinç ve hüzün gün boyu yer değiştirecek. Bir yakınınızla ilgili duyduğunuz endişe sizi üzüyor. Yeni yaşadığınız ilişki ise ayaklarınızı yerden kesiyor.

Aşk:

Hissettiklerinizi onunla paylaşmanız onu şımartmıyor aksine bundan biraz da mahcup oluyor. Çoktandır aradığınız kişiyi nihayet bulduğunuzu düşünüyorsunuz. Çarpıcı bir zaman girdabına hızla giriyorsunuz.

İş:

Size bir takım konularda destek olacağını söyleyenler, sizi yarı yolda bırakabilirler. İş yerinizde herkesin sorun yaşadığı biriyle açıkça konuşma işi sizin üzerinize kalacak.

Para:

Bir kaç kez, üstü kapalı sözlerinizin anlamazlıktan gelinmesi sizi bir para ilişkinizde cesaretsizliğe sokmuş gibi. Bu konularda, bugünlerde büyük bir hassasiyet içinde görünüyorsunuz. Kırılmaya açıksınız.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Bu kadar hareketli gelişmelere alışık olmadığınız için zorlanıyorsunuz. Ruhunuzdaki yorgunluğu, elde edeceğiniz sonuçlarla dinlendirebileceksiniz.

Balık Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Aşk hayatınız, sevgi temalı ilişkileriniz veya sosyal yaşamınızla ilgili seçenekleriniz kendisini göstermeye başlıyor. Bu eğlence havası ve hareketlilik başka alanlarda da kar elde etmenizi sağlayabilir. Tüm burçları aynı şekilde etkileyen gün geneli: Kova burcundaki Ay?ın olumlu açıları güzel bir gün geçirmemize olanak sağlıyor. Ancak, 2012 Yılından beri 6 kez dik açı oluşturan Uranüs ve Pluton bugün son kez olumsuz görünümdeler. Özellikle, Oğlak, Koç, Terazi ve Yengeç burçlarının ilk yarısında doğanlar ya da yükselen burçları veya yıldız haritalarında başka gezegenleri bu burçlarla anılanlar başta olmak üzere, dünya geneli yaşanılan stres ve gerilim içeren olaylar neticesinde hayatlarının belli kısımlarında çok önemli radikal değişiklikler gerçekleştirdiler. Bu son restleşme ise, ülkemizde ve dünya genelinde Nisan ayı başta olmak üzere Mayıs sonuna kadar kendini bir kez daha hissettirecektir. Değişim dönüşüm devam ediyor, ani gelişmelere veya ortaya çıkacak haberlere açık bir süreçteyiz. Ancak, ardından bir rahatlama ya da en azından oldukça şaşırtıcı, normalin çok dışında olarak niteleyebileceğimiz olaylar ve gelişmeler, son üç yılda olduğu kadar kendini tekrar etmeyecektir.

Balık Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Maddi kaynaklarınızla ilgili konular gündeminizi oluşturabilir. Finans konularına güvenli hareket etmenizde fayda var. İş hayatınızda başkalarınızdan alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır. Gün içinde hareketli zamanlar yaşayabilirsiniz. Kendinizi özgür hissedeceğiniz yerlerde olmak size iyi gelecektir.

Balık Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Görüşeceğini kişilerin sizden farklı beklentileri olabilir ve kendinize disiplin getirmek istiyorsunuz. Bugün her zamankinden çok daha fazla çalışmak zorunda kalabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili ruhsal problemler yaşamak istemiyorsanız, olayları gereğinden fazla irdelememelisiniz. Partnerinizin desteğine ihtiyaç duyacaksınız.

Balık Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Size karşı söylenen sözler, yapılan hareketler her zamankinden çok gözünüze batabilir. Hemen altından art niyetler aramaktansa olana objektif bakın. Kontrol edemeyeceğiniz bazı noktalarda gereksiz efor harcıyor olabilirsiniz.

Balık Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Ailenize ve çevrenize yakınlaşmak ve güzel ortamlar yaratmak için harika bir zaman. Ayrıca kibar ve nazik bir şekilde düşünce ve görüşlerinizi ifade etmeye özen gösterin. Herkes bugün sizin fikirlerinizi dinlemek isteyecek ve onlar üzerinde bıraktığınız etkileriniz çok verimli olacaktır.