Balık

Balık burcu yorum arşivi

18 March 2024 Balık burcu yorumu

Yapmayı düşündüğünüz şeyler biraz düşsel görünse de, taşıdığınız umut sizi sonuca yaklaştıracak. Sizi çok düşünen, sorun eden birileri bu konuyla ilgili olarak bugün ziyaretinize gelecek. Onlardan alacağınız haberler bir iki hafta düşler kurmanıza neden olacak. Geçen günlerde yaşadığınız canınızı sıkan olay üzerinizdeki etkisini sürdürüyor.

Aşk:

İlişkinizi çok fazla sorguluyorsunuz. Sevgilinizin kendini size karşı suçlu gibi hissetmesine neden oluyorsunuz. İlişkiniz kötü bir yerlere varırsa sorumlusu siz olacaksınız, dikkat etmeniz gerekiyor.

İş:

İşyerinizde en yetkili, en çok tecrübe sahibi sizmişsiniz gibi bir tavır sergiliyorsunuz. Bugün bu davranışınızdan rahatsızlık duyan biri size düşüncesini söylemeye çalışacak, hazımlı olmalı, onu dinlemelisiniz.

Para:

Aile bireylerinizin paranızı çoğaltmakla ilgili fikirleri size biraz riskli geliyor. Para konularında fikir almaktan da pek hoşlanmıyorsunuz. Ama yakında bu bireylerden birinin size bir para desteği olacak gibi görünüyor.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Yanlış bir kararı vermek üzeresiniz. Tekrar düşünmelisiniz. Bu karar, size çok yakın genç birinin yurtdışına çıkma isteğine müdahalenizle ilgili görünüyor.

Balık Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Ortaya çıkabilecek bilgileri veya haberleri ya da yeni gelişmeleri mevcut planlarınızın devamlılığı yararına kullanabilir ya da gerekli değişikliklerin yapılmasını sağlayabilirsiniz. Ortaya çıkan bilgiler en başta rahatsızlık yaratsa da, bu durumu yararınıza kullanabileceksiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Öğle öncesi ve gece saatlerinde aklımızı toplamakta zorlanabilir, hafif mantıksız davranabilir, dalgınlıklar, belirsizlikler nedeniyle kafa karışıklıkları yaşayabiliriz. Hayalci olabileceğimiz, bugün de, empati yapmamız ise, daha kolay olacaktır. Özellikle öğle sonrası saatlerde duygusal paylaşımlar artabilir. Akşam saatleri baskı altında ya da engellenmiş hissedebiliriz. Ancak, ilerleyen saatlerde maneviyat, şefkat, merhamet ve yardımlaşma duygularımız ön plana çıkabilir ya da bu durumu destekleyen olaylar yaşayabiliriz. ?

Balık Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Yeni başlangıçlar yapmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konularla ilgilenebilirsiniz. Duyularının derinliği içinde hayallere dalabilirsiniz. Duygularınızı rahatça ifade etmek isteyebilirsiniz. Rahatlamak ve gevşemek için keyif aldığınız yerlere gitmek size iyi gelecektir. İlişkiler ön plana çıkabilir.

Balık Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Ay burcunuzda ilerliyor. Aşkta tutucu davranışlarınız yüzünden partnerinizle ilişkinizi zorlayabilirsiniz. Sizin isteklerinizi onun davranış biçimlerine ters düşebilir. Zengin bir dünyanız var ve rutin olaylardan hemen sıkılıyorsunuz.. Özgürlüğünüzü zedeleyecek çevre koşullarına karşı önleminizi alacaksınız.

Balık Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Hangi konuda yumuşamanız gerekiyor bunun yanında hangi konuda mevcut şartlarınızdan asla taviz vermemeniz gerekiyor aslında biliyorsunuz. Bunların yerini karıştırmamanız gereken bir gün. Özellikle iş ve özel ilişkiler konusunda.

Balık Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Ailenize ve çevrenize yakınlaşmak ve güzel ortamlar yaratmak için harika bir zaman. Ayrıca kibar ve nazik bir şekilde düşünce ve görüşlerinizi ifade etmeye özen gösterin. Herkes bugün sizin fikirlerinizi dinlemek isteyecek ve onlar üzerinde bıraktığınız etkileriniz çok verimli olacaktır.