Balık

Balık burcu yorum arşivi

20 March 2024 Balık burcu yorumu

İnatçılığınız iş yaşamınızda çok işinize yarıyor ama özel hayatınızda da böyle davrandığınızda çevrenizdekileri bunaltıyorsunuz. Başkaları için kapanmış olan bir mevzu sizin için kapanmış olmuyor. Üzerinden uzun zaman geçmiş bir olayı bugün yine gündeme getirebilir ve bu yüzden eleştirilebilirsiniz.

Aşk:

İlişkiniz her geçen gün biraz daha iyiye gidiyor. Onunla ilgili her gün yeni bir güzellik keşfediyorsunuz. Bu keşifler sizi çok heyecanlandırıyor. Onun da gözü sizden başkasını görmüyor.

İş:

İş hayatınızdaki dostlukları çok önemsiyorsunuz. Arkadaşlarınızla yaşadığınız dayanışma işlerin daha kolay yapılmasını sağlıyor. Bu uyumu bozan bir kişinin varlığı sizi rahatsız ediyor.

Para:

Bir yakınınıza almak istediğiniz biraz pahalı bir hediye bütçenizi sarsacak gibi görünüyor. Siz de bu yüzden kararsızsınız. Bugün yeni fiyat araştırmaları yapabilirsiniz.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Önsezileriniz kuvvetli. Güvenmediğiniz kişiyi dikkatle izleniminiz yararlı olabilir. Henüz bir hatasını görmediniz ama çok yakında görebilirsiniz.

Balık Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

(+/- 1 ay) İçerisinde, burcunuzda meydana gelen Güneş tutulması nedeniyle birlikte olduğunuz veya birlikte olmak istediğiniz kişileri daha iyi tanıyabilir veya bazı gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalabilirsiniz. Kendinizi de daha iyi tanıyabileceğiniz günlerde olacaksınız. Yaşamsal kararlarınız devreye girebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bugün Balık burcunda gerçekleşen Güneş tutulması ve yeni ay, ucu açık kalmış konuların tamamlanmasını gerektirebilir, bitirilmesi gereken işleri hatırlatabilir ve yeni başlangıçlar yapılması için önümüzü açabilir. Özellikle yardımlaşma veya yardım kuruluşlarıyla birlikte hareket etme türünde başlıklarda ya da spritüel konularda belli girişimlerde bulunabileceğimiz, fedakarlık yapmaktan ve başkalarının yaralarına merhem olmaktan mutluluk duyacağımız bir süreçteyiz. Bazılarımız hayatlarında ne kadar alıyorum ne kadar veriyorum sorgulamalarını arttırabilir. Bugün burç yorumlarınızda tutulmanın burcunuza etkisini ele aldım. (+/ - 1 AY) yazmasının nedeni, etkilerin bir ay önce kendini hissettirmesi veya bir ay daha hissettirme ihtimali olması olasılığıdır. ?

Balık Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Sabah saatlerinde sosyal alanda birlikte olduğunuz kişilerle vakit geçirmek size iyi gelebilir. İlerleyen saatlerde bilinmeyen konularla ilgili dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. Elinizde olmayan nedenlerle kayıp yaşamanız söz konusu. İçsel süreçler geçirebilirsiniz. Başlangıç aşamasında olan işleriniz için yeni atılımlar yapmak isteyebilirsiniz.

Balık Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Yoğun çabalarınızın size sağlayacağı avantajlar konusunda kuruntularınızı yenmelisiniz. Kendinizden başka hiç kimseye güvenmiyor olmanız herkesten daha fazla yorulmanıza neden oluyor. Bugün içinizden geldiği gibi hareket etmekle, bir çok sorunların üstesinden kolay bir şekilde geleceksiniz. Çevreniz sizi etkilemeye çalışıyor.

Balık Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Balık Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Ailenize ve çevrenize yakınlaşmak ve güzel ortamlar yaratmak için harika bir zaman. Ayrıca kibar ve nazik bir şekilde düşünce ve görüşlerinizi ifade etmeye özen gösterin. Herkes bugün sizin fikirlerinizi dinlemek isteyecek ve onlar üzerinde bıraktığınız etkileriniz çok verimli olacaktır.