Balık

Balık burcu yorum arşivi

23 March 2024 Balık burcu yorumu

Spekülasyona açık konular bugünlerde sizi zorlayabilir. Belli riskler almaya hazır olduğunuz bir oluşuma, daha donanımlı olarak girmenin yollarını aramalısınız. Özel zevklerinizle ilgili eleştirel yaklaşımlar, çok yerinde bazı endişelere dayalı. Bu konularda takınacağınız uzlaşmacı tutum, yakın ilişkilerinizdeki olası çelişkileri ortadan kaldırabilir.

Aşk:

Ummadığınız bir anda özel bir yakınlaşma yaşayabilirsiniz. Hafta sonu ziyaretlerinde bazı tanışmalar yüreğinizi dalgalandırabilir. Aşk konularında gelişmeleri rastlantılara bırakmamalısınız.

İş:

İş konusunda biraz daha tok gözlü olmanız, hırslarınızı azaltmanız yararlı olacak. İşinizden çok tatmin olmanıza rağmen, her an yeni arayışlar içindesiniz. Şu sıralar herhangi bir hamle sizi riske sokabilir.

Para:

Gelecekte bir yatırım yapmak istediğiniz için, mümkün olduğunca kenara köşeye para koymaya çalışıyorsunuz. Kazancınız arttıkça hesabınızı daha çok bilir olmanız olumlu bir gelişme.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Bazen beklentilerinizin hayal kırıklığıyla sonuçlanmasına yol açıyorsunuz. Çok fazla anlam yüklediğiniz kişiler ve gelişmeler var.

Balık Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Hayatınızın istediğiniz gibi ilerlemeyen veya beklentilerinizi karşılamayan bölümlerinde bazı değişiklikler yapmanız gerektiğini fark edebilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren gün geneli: Sabah saatlerinde aşırılığa(çok harcamak, çok abartmak, çok yemek, çok hız yapmak, kibirlenmek v.b) kaçmamakta fayda var. Güneş tutulmasının yenileyici, günün destekleyici enerjisinden faydalanıp kendime bir instagram hesabı açtım. Nasıl kullanacağımı tam olarak bilmiyorum henüz, ama kolay gibi görünüyor. İsmim daha önce alındığı için, ismimin altını çizmek zorunda kaldım instagram/ niobe _aslı_ temel adresindeyim. Günün yapıcı ve uzun vadeli işleri destekleyen etkisini ben, sizinle bu yeni sayfamı paylaşarak değerlendirdim. Sizde bugünü 17.30 a kadar bu tür işleriniz için değerlendirebilirsiniz. Zira, akşam saatlerinde biraz daha fazla tembelleşebiliriz.

Balık Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Yapıcı hareketin, iletişimin yoğun olduğu bir gündesiniz. Sabah saatlerinde şanslı olduğunuz zamanlar var. İyimser tavrınızla işlerinizin daha kolay ilerlemesiniz sağlayabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki dedikodular kulağınıza gelebilir. Akşam saatlerinde zekanızı kullanacağınız işlere yönelebilirsiniz. Ticari anlaşmalar söz konusu.

Balık Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Bugün, kendinizi enerjik fakat bir o kadarhuzursuz hissedebilirsiniz. Arkadaaşlarınızla ortak fikirler üretecek ve kendinizi olumlu motive edecek çalışmalar yapacaksınız. Güçlü sezgilerinizin size destek verdiği ve çevrenizin düşüncelerini önceden kavramanıza yardımcı olmaktadır BugünMerkürilişki konularında size özgürlük veriyor.

Balık Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Yakınlarınız ve sıklıkla bir araya geldiğiniz insanlar sizi yoruyor. Vaktinizi öldürdüklerini, sizi bir vesileyle kullandıklarını düşündüğünüz insanlar var etrafınızda. Ancak bugün bu yargınızı kıracak bir destek alacaksınız.

Balık Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Ailenize ve çevrenize yakınlaşmak ve güzel ortamlar yaratmak için harika bir zaman. Ayrıca kibar ve nazik bir şekilde düşünce ve görüşlerinizi ifade etmeye özen gösterin. Herkes bugün sizin fikirlerinizi dinlemek isteyecek ve onlar üzerinde bıraktığınız etkileriniz çok verimli olacaktır.