Balık

Balık burcu yorum arşivi

24 March 2024 Balık burcu yorumu

Birkaç kişiyle sürdürdüğünüz bir beraberlik içinde oldukça mutlusunuz. Bu ilişkideki ortak beklentilerde çelişkiler başlayabilir. Gelecekle ilgili bir konuda yersiz endişeleriniz var. Sakin yaklaşılması gereken bu konuda aşırı gerginlikler içine giriyorsunuz. Davranışınız, konuya verdiğiniz önemle açıklanabilirse de, gerginliğiniz çözümü müthiş geciktirebiliyor.

Aşk:

Dışardan bakışla gelen eleştirileri, öğütleri dikkate almalısınız. Bağlanma düşüncesi sizi ürkütüyor. Bu korkuyla harika giden ilişkinizi, sorunlu bir ilişki haline getirmemelisiniz.

İş:

Koşulların şekilden şekile girmesi, sizi umut ve umutsuzluk arasında götürüp getiriyor. Sabırlı olmanız gerekiyor, destek aradığınız konuyla ilgili olarak başvurduğunuz önemli bir yerden, çok umutlanacağınız haberler alabilirsiniz.

Para:

Kazancınız size yetiyor. Gerek iş yaşamınızda gerekse aşk yaşamınızda büyük paralara ihtiyaç duyuyorsunuz gibi görünmeniz anlamsız. Daha iddiasız bir tarzla, her şey yolunda gidebilir.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Acelecilik bugünlerde size önemli şeyler kaybettirebilir. Sakin davranmaya çalışın.

Balık Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Belli teklif, öneri, tavsiye, fikir veya planlar konusunda diğerlerinin değil, asıl sizin ne hissettiğiniz önemli. Dolayısıyla, olayları detaylı şekilde ve kendi açınızdan ele almalısınız. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Venüs ve Neptün arasında oluşan olumlu açı, aşk hayatımızı renklendirmemiz, ilişkilerimizde daha samimi ortamlar yakalamamız, özel zevklerimize zaman ayırmamız ya da alışverişler esnasında estetiği ön plana çıkartmamız için olanak sağlarken, artan yaratıcılığımız veya hayal gücümüz sayesinde yaratıcılık gerektiren konular veya işler açısından hareketli ve hoş bir gün geçirebiliriz. Gün geneli oldukça aktif, yeni haberlere açık, sanatsal veya estetik anlamda olumlu ya da ilişkiler açısından romantik geçerken, geceye doğru saatlerde İkizler, Yay, Balık, Başak ve yükselenleri bu burçlarda olanlar başta olmak üzere Satürn kısa bir süre için engellenmişlik hissi, tutukluk veya stres nedeni olabilir. Bir de, tüm olumlu atmosfere rağmen işin içinde Neptün olması dalgınlıklar veya dikkatsizlikler nedeniyle belli anlaşmalarda veya işlerde yanılsamalara ya da hatalara neden olabilir, daha detaycı olmakta fayda vardır. ?

Balık Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

İletişimin yoğun olduğu zamanlardasınız. Güzel şeyler hakkında konuşup, özel zevklerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. İlerleyen zamanlarda ailenizle ilgili konular gündeminizi oluşturabilir. Gençlerle ilgili konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Konuşmalardaki menfaati sezmek sizi biraz gerginleştirebilir. Akışta kalmaya özen göstermelisiniz.

Balık Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Arkadaş çevrenizde düşüncelerinizi sakınmadan konuşuyor ve yapıcı tavırlarınızla, karşı tarafa isteklerinizi aktarabiliyorsunuz. Hedeflediğiniz amaçlara ulaşmayı bir kariyer meselesi haline getirdiniz. Kişilik meselesi olarak algıladığınız içinde fazladan enerji sarf ediyorsunuz. Fikirleriniz, planlarınız ve kendinizi ifade şekliniz bugün ön planda olacak.

Balık Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Aile içi bütçe planlamaları gündeme gelebilir bugün. Bir ödeme konusu ya da eve giren parayı her şeye yetiştirme çabası adına el birliğiyle bir şeyler yapmalısınız. Tasarruf konusunda da herkesin çorbada tuzu olmalı.

Balık Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Ailenize ve çevrenize yakınlaşmak ve güzel ortamlar yaratmak için harika bir zaman. Ayrıca kibar ve nazik bir şekilde düşünce ve görüşlerinizi ifade etmeye özen gösterin. Herkes bugün sizin fikirlerinizi dinlemek isteyecek ve onlar üzerinde bıraktığınız etkileriniz çok verimli olacaktır.