Balık

Balık burcu yorum arşivi

26 March 2024 Balık burcu yorumu

Umutlar bağlayıp gelişmesini beklediğiniz bir konu var. Konu şu günlerde sizi gerçekten umutlandıracak bir boyutta. Fakat olumlu değerlendirmeler şimdikinden daha fazla çabayı gerekiyor. Bu hafta sonu değerlendiremediğiniz fırsatları, hafta içinde yeniden yaratma çabalarınız olacak. Bu konudaki göstereceğiniz ısrarcılığınız göze batabilir.

Aşk:

Son dönemdeki durgun havanız ilgi çekiyor. Bunun arkasındaki nedeni daha fazla gizli tutamayabilirsiniz. Çok dikkatli olmalısınız. Tavrınız, duygularınızı gizli tutma niyetinizi sekteye uğratabilir.

İş:

Son günlerde size sırtını dönen şansınız, yeniden yüzünüze gülmek üzere. Hafta içinde önünüze yığılacak işlerden bazılarıyla sorunlarınız olabilir. İşlerinizi yavaş, yavaş düzene sokuyorsunuz.

Para:

Yakınlarınızla aranızdaki dayanışma size sıkıntı yaşatmayacak. Para darlığınızın arttığı bir dönemdesiniz, ama gelecekte olumlu netlikler var. Beklediğiniz paranın gecikmesi, plan değişiklikleri gerektirmeyebilir.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Hassas bir ilişki ağı içersinde inisiyatifinizi kullanmanız gerekiyor. Bilginiz dışındaki gelişmeler sizi istemediğiniz biçimde şekillendirebilir.

Balık Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Hızla gelişen olaylar ya da farklı gelişmeler kafanızı karıştırabilir veya çok fazla zamanınızı alabilir. Ancak, sunulan şeyler beklediğiniz türde tekliflerden olabilir veya siz onu o hale dönüştürebilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatlerinde sert diyaloglar ya da yanlış anlaşılmalar yaşanabilir, sözlerimize dikkat etmemiz lazım. Mars ve Ay arasında oluşan olumlu açı, öğle saatlerini daha verimli kullanabileceğimize ve doğru iletişim kurabileceğimize işaret ediyor. 15.00 sonrası saatlerde ise, kararsızlıklar, belirsizlikler veya dalgınlıklar ön plana çıkabilir. Dolayısıyla, önemli konulardaki görüşmeleri öğle saatlerine almakta fayda var. ?

Balık Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Ailevi konular tüm gününüzü etkileyebilir. Duygusal yönden desteklenmeye ihtiyacınız olabilir. Ev hayatınıza ait konularda daha dikkatli olmanızda fayda var. Kendi iç sesinizi dinleyerek, doğru yolu bulmanız daha kolaylaşabilir. Akşam saatlerinde kolektif konulara daha fazla yönelmek isteyebilirsiniz. Duygularınızı tepkisel olabilirsiniz.

Balık Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Duygularınızdan emin olduğunuz bir gün. Fikirlerinizi açıkça ortaya koyarken, işin duygusal zenginliğini de, unutmuyorsunuz. Bugün, bulunduğunuz ortamlarda yumuşak ve sade davranışlarınızla herkesin takdirini kazanabilirsiniz.Haksızlıklar karşısında takınacağınız yapıcı tavırlar dikkat çekecek.

Balık Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Evdeki bazı konuşmalar sevdiklerinizle aranızda ufak tefek sürtüşmeler yaşanmasına sebep olabilir. Sizin sözlerinizi size çevirip silah olarak kullanabilirler. Buna fırsat verecek söylemlerden kaçının. Bin düşünüp bir konuşun.

Balık Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Ailenize ve çevrenize yakınlaşmak ve güzel ortamlar yaratmak için harika bir zaman. Ayrıca kibar ve nazik bir şekilde düşünce ve görüşlerinizi ifade etmeye özen gösterin. Herkes bugün sizin fikirlerinizi dinlemek isteyecek ve onlar üzerinde bıraktığınız etkileriniz çok verimli olacaktır.