Balık

Balık burcu yorum arşivi

28 March 2024 Balık burcu yorumu

Sağlık sorunu olan bir yakınınız özellikle sizden ilgi bekliyor gibi. Bugünlerde ona yönelebilirsiniz. Gözünüzün önünde yaşanan bazı olayları en son siz fark ediyorsunuz. Bugün öğrendiğiniz bir bilgi, sizi bu yüzden çok şaşırtacak. Durumu daha önceden haber eden pek çok ipucunu gözen kaçırmanız, son günlerdeki bazı takıntılarınızla ilgili olabilir.

Aşk:

Bir zamanlar olduğu gibi çok romantik bir gün geçirebilirsiniz. Bugün onunla alacağınız ortak bir davet, bu daveti kabul etmeniz halinde hoş sürprizlere çok açık.

İş:

Her zorlukla baş edebildiğiniz için, zor bir durum olduğunda herkes kenara çekilebiliyor. Bugün de beklediğiniz desteği göremeyeceksiniz. Sizin becerikliliğiniz sorunların üzerinize yıkılmasına neden oluyor.

Para:

Bazı belirsizlikler karar vermenizi zorlaştırıyor. Hem yeni yatırımlar hem de yeni harcamalar söz konusu. Bugün de bu belirsizliğin giderilmesi konusunda herhangi bir gelişme söz konusu değil.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Evinizle ilgilenmek size iyi gelebilir. Birçok sıkıntınızı atabilmeniz için çok kolay, elinizin altınızda olanaklarınız var, ama siz uzak arayışlar içindesiniz.

Balık Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Bir zamanlar yatırım ya da harcama yapmaya veya enerji harcamaya değer bulduğunuz bazı konularla ilgili fikirleriniz değişebilir. Yine de, fikirlerinizi kendinize saklamanızda fayda var derim Niobe?ce. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Venüs Jüpiter karesi herşeyin fazlası demek ve keyif arayışlarını arttırmamıza, aşırı yeme içme, aşırı alışveriş, fazla harcama, abartılı konuşmalar, abartılı sporlar biraz da kibir(!) ?) türünde eğilimlere neden olabilir tüm hafta sonu. Kısaca, eğlenmek istiyoruz güzel, ama abartmazsak iyi olur derim Niobe?ce. Bir diğer konuysa, Yengeç burcundaki, millet, ülke, aile ve hayatımızdaki kadın figürlerini temsil eden ay. Ailevi veya ülkeyle ilgili konularda hassaslaşabiliriz ya da hassasiyet gerektiren konular ortaya çıkabilir. Ay?ın, Uranüs Pluton ve Mars la kuracağı olumsuz açılar sabah saatlerinde ikili ilişkilerde gerilimlere, ani tepkilere, ani kararlara, tartışmalara; cumartesiyi pazara bağlayan saatlerde ise, dikkatsizliklere bağlı sakarlıklara ve ufak tefek kazalara neden olabilir. Öfkeli, provokatif kişilerden, tartışmalı ortamlardan ve tehlikeli haraketlerden kaçınmakta fayda var. Ay-Merkür üçgeninin etkisiyle ise, akşam saatlerinde güzel diyaloglar kurabiliriz. ?

Balık Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Kendinizi daha iyi anlatmak ve hayata pozitif bakmak için güzel bir gündesiniz. Keyif veren, yaratıcı uğraşlara zaman ayırmaya bakın.

Balık Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Ay kombinasyon burcunuz Yengeç'teilerliyor ve kendinizle ilgili arayışlarınızı gündeme getiriyor. Duygusal akıcılığınızın çok yüksek olduğu bir gün. Yaptığınız çalışmaların size sağlayacağı avantajları düşünürseniz, vereceğiniz tavizlerin önemli olmadığını göreceksiniz. Girişimliğinizi daha da hızlandırmalısınız.

Balık Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Bugün neşe veren uğraşlar, sevdiklerinizle paylaşacağınız aktivite zamanları özellikle günün ikinci yarısında size iyi gelecek. Katılmayı planladığınız bir organizasyonun finansal kısmı sizi ikilemde bırakıp düşündürebilir.

Balık Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Ailenize ve çevrenize yakınlaşmak ve güzel ortamlar yaratmak için harika bir zaman. Ayrıca kibar ve nazik bir şekilde düşünce ve görüşlerinizi ifade etmeye özen gösterin. Herkes bugün sizin fikirlerinizi dinlemek isteyecek ve onlar üzerinde bıraktığınız etkileriniz çok verimli olacaktır.