Balık

Balık burcu yorum arşivi

03 April 2024 Balık burcu yorumu

Olaylara bakış açınızı artık değiştirmeniz gerekiyor. Fazla idealist olmak size yarardan çok zarar getirir. Aşk hayatınızdaki pürüzleri kısa zamanda gidereceksiniz. Yeter ki ne istediğinizi bilin ve alacağınız kararlarda ısrarlı olun. Bu aralar ev hayatınızdan uzaklaşıp dost toplantılarında fazla zaman harcamaya başladınız. Hayatınızı bir düzene sokmazsanız sağlığınızla ilgili çeşitli rahatsızlıklar başlayabilir.

Aşk:

Sevgilinizle ilişkinizin iyice monotonlaşması sizi böyle bir arayışa sürükledi. Bazı şeyleri yalnız başınıza yapmak isteyecek, kafanızı dinlendirmek için bulunduğunuz şehirden uzaklaşmayı bile düşüneceksiniz

İş:

Bugün fiziksel ve zihinsel olarak oldukça yoğun bir tempoda çalışacaksınız. Kariyerinizi artırmak için herhangi bir sınavdan geçebilirsiniz. Bunun için sıkı bir hazırlık içerisine girebilirsiniz.

Para:

Bir alacağınızı tam olarak tahsil edememenin sıkıntısını yaşayacağınız bir gündesiniz. Bugün ödemelerle meşgul olabilir ,elinize geçen paranın büyük kısmını harcamak zorunda kalabilirsiniz.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Aklınıza koyduğunuz işte acele etmeniz ve tedbirsiz davranmanızın kötü sonuçlarına katlanacaksınız.

Balık Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Duygusal hayatınız veya maddi başlıklı konular söz konusu olduğu için, ne yapacağınız üzerine etraflıca düşünülmesi gerekiyor olabilir. Ancak, bu esnada ortam gerilir mi? Olasılık dahilinde diyebilirim Niobe?ce. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Aslında ortaklıklar, ekip çalışmaları, ticaret başlıklı işler bakımından olumlu bir günde olmamıza rağmen, yarın meydana gelecek ay tutulması nedeniyle gerginlik hissedilebilir ya da tutulmanın etkileri birkaç gündür olduğu gibi bugün de kendini gösterebilir. Dolayısıyla, burçlarınızı ele alırken bugünden daha çok hafta sonu esintisini hissettirmeye çalıştım. ?

Balık Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Endişe ettiğiniz konular gündeme gelebilir. Etrafınızdaki kişilerle uyum içinde olmak isteyebilirsiniz. Gelişmeler sizi farklı yönlere itebilir. Bugün ortaklı para konuları sizi etkileyecek konular arasında. Yapacağınız anlaşmalarda daha dikkatli olmanızda fayda var. Akşam saatlerinde daha ciddi konularda sorumluluk almak durumunda kalabilirsiniz.

Balık Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Çevrenizde baskıcı tavırlar sergileyerek, bazı dostlarınızdan tepki alabilirsiniz. Erkek kardeşlerinizle ilgili duygusal bağlarınız gündeme gelecektir. Yaşlı akrabalarla gençler arasında gelişecek fikir ayrılıkları, aile içi sorunlara neden olmasını istemiyorsanız, ortak bir payda oluşturmalı ve olaylara esnek bir bakış açısı getirmelisiniz.

Balık Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Finansal açıdan biraz zorlanıyorsunuz bugünlerde. Beklentiniz olan bir para istediğiniz ölçüde gelmeyebilir. Ya da eğer daha fazlasını istiyorsanız, çekinip sıkılmak yerine açıkça ne kadara ihtiyacınız olduğunu dile getirin.

Balık Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Ailenize ve çevrenize yakınlaşmak ve güzel ortamlar yaratmak için harika bir zaman. Ayrıca kibar ve nazik bir şekilde düşünce ve görüşlerinizi ifade etmeye özen gösterin. Herkes bugün sizin fikirlerinizi dinlemek isteyecek ve onlar üzerinde bıraktığınız etkileriniz çok verimli olacaktır.