Balık

Balık burcu yorum arşivi

12 April 2024 Balık burcu yorumu

Aklınıza sürekli kötü ve olumsuz düşünceler geliyor. Umutsuzluğa kapılıyor ve kendinizi kötü hissediyorsunuz. Olur olmaz her şeyi kafanıza takıp saatlerce aynı şeyi düşünüyorsunuz. Yaptığınız her işte ve kendinizde kusur bulmaya çalışıyorsunuz. Bu durum karşısında sevdiklerinizde sizin için endişeleniyorlar.

Aşk:

Yeni bir insanla tanışabilir, ona karşı uzun zamandır kimseye karşı hissetmediğiniz duygular besleyebilirsiniz. Ona karşı duygularınızı belli etmekte acele etmeyin.

İş:

İş yaşamındaki hareketliliğiniz ve işinize olan sevginiz sayesinde iş yerinde aranılan ve sevilen bir insan oldunuz. İnsanlar sizinle birlikte çalışmaktan zevk alıyorlar.

Para:

Parasal açıdan fazla bir sıkıntınız yok ama çok uzun ihtiyaç bir ev eşyasını almak durumunda kalacaksınız. Bu da sizin ufak bir borca girmenize neden olacak.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Yeni bir insanla tanışabilirsiniz fakat onu tanımak için fazla acele etmeyin.

Balık Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Tüm seçenekleriniz henüz yüzünü göstermediyse zaman kazanmaya çalışmanızda fayda var. Ayrıca, diğer kişilerin planlarına veya takvimine göre davranma zorunluluğunuz da bulunmuyor zaten. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Oğlak burcundaki Ay?ın olumlu açıları günün rahat akışını ve belli işlerde ilerleme şansını arttırıyor. Ancak, verimli geçen gün, akşam saatlerinden itibaren daha gergin ya da güç koşulları destekleyen bir hal alabilir. Ani tepkiler vermekten, ani hareketlerden, tartışmaları ortamlardan uzak durmakta fayda vardır. Ufak tefek sakarlıklara ve kazalara karşı tedbir almak gerekebilir. Bugün İkizler burcuna geçen Venüs, 9 Mayıs?a kadar, aşk hayatımıza duygularımızdan çok, mantığımızın yön vereceği, ilişkilere daha yüzeysel yaklaşacağımız ve entelektüel anlamda bizi doyurmayan ilişkilere ilgimizi yitireceğimiz renkli ilişkilerin gündeme gelebileceği bir sürece işaret ediyor. ?

Balık Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bugün arkadaşlıklar ve gruplarla ilgili uğraşlar var. Daha ciddi bir hedef belirlemek isteyebilirsiniz.

Balık Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Uğraşılarınızın sizin için bir anlam ifade edebileceğini hissetmek istiyor ve sezgilerinizimantığınızla birleştirmeyi amaçlıyorsunuz.Bugün, gücünüzü aşan konularda sistemli bir uğraş verebilir ve bazı yetenekleriniz amaçlarınız doğrultusunda kullanabilirsiniz. Özel yaşamınızda, duygusalpaylaşımlara özen göstermelisiniz.

Balık Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Bugün mücadeleci ve gergin insanların bulunduğu ortamlarda sesler yükselip, sinirler gerilebilir. Susup kabullendiğiniz ölçüde huzur bulacaksınız. Kesin kararlar ve gelecek planlarının oldu bittiye getirilmesine izin vermeyin.

Balık Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Ailenize ve çevrenize yakınlaşmak ve güzel ortamlar yaratmak için harika bir zaman. Ayrıca kibar ve nazik bir şekilde düşünce ve görüşlerinizi ifade etmeye özen gösterin. Herkes bugün sizin fikirlerinizi dinlemek isteyecek ve onlar üzerinde bıraktığınız etkileriniz çok verimli olacaktır.