Balık

Balık burcu yorum arşivi

15 April 2024 Balık burcu yorumu

Geçen günlerde, doğrudan size yönelik bir yakıştırmanın hazımsızlığını hala yaşıyorsunuz. Ama arkadaş çevrenizin, bu yakıştırmanın ne kadarı haksızlık, türünden yorumları işin esas can alıcı yanıydı. Şuna inanmanız gerekiyor ; kendinizden bile gizlediğiniz bir özgüven eksikliğiniz var. Yoksa arkadaşlarınızın zaaflı yorumlarıyla bu kadar yıkılmazdınız

Aşk:

Böyle bir yaşamınızın olmadığını biliyorsunuz. Uzun beraberliğinize aşk ilişkisi diyemezsiniz. Oysa aşkı, bu duyguyu yepyeni tanıyormuşçasına yaşayacak enerjiyle dolusunuz. Ama cesaretiniz yok, bir yemek davetinden bile korkuyorsunuz.

İş:

İş alanınızda çok az insanın sahip olduğu bir doyum içindesiniz, ideallerinize hizmet veriyorsunuz. Kaçınılmaz olarak da birçok sübjektif değerlendirmeyi üzerinize çekiyorsunuz.

Para:

Parayla ilişkinize duyulan haksız kuşkular sizi yıprattı. Yıkıldınız. Çünkü kuşkuların sizin parayla ilişkinizden değil, sadece takıntılı bir kuşkulanma ihtiyacından kaynaklandığını kavrayamadınız.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Bugünlerde yıldızınız hoş bir akşam sofrasını aydınlatıyor. İki iskemleden biri sizin. Çekinmeyip oturmalısınız.

Balık Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Önümüzdeki üç gün için istediğiniz gibi ilerlemeyen veya istediğiniz sonuçları vermeyen konulara odaklanmayı bırakmalısınız. Zira, bu süreçte değişim bekleme ihtimali zor görünüyor. Ancak, ailenizi veya evinizi ilgilendiren değişiklikler(dekoratif değişimler, tamiratlar, aile yemekleri, gezileri v.b) yapabileceğiniz süreçtesiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Tam da Venüs ve Satürn arasında olumsuz görünüm belirmişken aynı zamanda oluşacak Venüs Satürn dik açısı ilişkilerde uzlaşmayı daha da zorlaştırabilir. Sevmenin ve sevilmenin bazı bedellere mal olabileceği günlerdeyiz. Hassas ortamlar veya alıngan kişiler söz konusu olabilir. Önümüzdeki haftaya kadar, ilişkilerde veya iş birliklerinde uyumsuzluklar, yetersizlikler veya tatminsizlikler ön plana çıkabilir. Akşam saatlerinden sabaha kadar olan süreçte huzursuzluk yaşadıysanız nedeni budur ve de eğer bazı konularda rahatsızlık duyuyorsanız bu hafta sıkıntıları dile getirmek doğru olmayacaktır bilmekte fayda var. ?

Balık Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Yeni başlangıçlar yapmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara yönelebilirsiniz. Sağlığınıza daha fazla özen göstermelisiniz. Kişisel hassasiyet gösterdiğiniz olaylara karşı dikkatli olmalısınız. Parasal konular gündeminizi etkileyebilir. İlişkilerinizde aldığınız sorumluluklar size ağır gelmeye başlayabilir.

Balık Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Sabah saatlerine yavaş başlayacaksınız. Günün ilerleyen diliminde, hız kazanacak ve kendinizle ilgili planlarınızı aktif bir şekilde uygulayacaksınız. İsteklerinizde inatla direterek, kişisel hırsınızı sevdiklerinize yansıtabiliyorsunuz. Ailenizin isteklerini sezgisel olarak algılayabilmeniz, duygusal bağlarınızı güçlendiriyor.

Balık Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Bugün uzlaşmacı yaklaşımlar size kendinizi iyi hissettirecek. Ancak uzlaşma adına verdiğiniz tavizleri iyi ayarlamak lazım. Hak kaybetmek ve kullanılmamak adına önemli iş ve görüşmeleri akşam saatlerine aktarabilirsiniz.

Balık Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Ailenize ve çevrenize yakınlaşmak ve güzel ortamlar yaratmak için harika bir zaman. Ayrıca kibar ve nazik bir şekilde düşünce ve görüşlerinizi ifade etmeye özen gösterin. Herkes bugün sizin fikirlerinizi dinlemek isteyecek ve onlar üzerinde bıraktığınız etkileriniz çok verimli olacaktır.