Balık

Balık burcu yorum arşivi

23 April 2024 Balık burcu yorumu

Aile ilişkilerinizde çözülmeyi bekleyen birtakım sorunlara uzak duruşunuz, size itibar kaybettirebilir. Bazı yaklaşımları ödün vermek gibi ele alıyor, büyük yanılgılara giriyorsunuz. Kafanızı meşgul edip bugünlerde basiretinizi bağlayan bir oluşum, sürpriz sapmalar gösterebilir. Bu konuda sürprizlere hazırlıklı olmanız, bu oluşumu belirlemenizi kolaylaştıracak.

Aşk:

Kalıcı bir ilişki için henüz erken olduğu yolundaki sınırlamanız, aşktaki şansınızı da sınırlıyor. Gönlünüz şu günlerde ciddi, kalıcı ilişkilere hazırlıksız bir görüntü içinde değil.

İş:

Bir yetkilinizle iletişim sorununuz var. Sorunun ortadan kalkması, daha çok ona bağlı görünüyor. Görüşme trafiğiniz çok yoğun. Bunların bazıları kariyeriniz açısından çok özel anlamlar taşıyabilir.

Para:

Tasarruf, yatırım ya da parayı herhangi bir biçimde değerlendirme anlamında pek olumlu bir imaj sahibi gibi görünmüyorsunuz. İyi haberler alabilirsiniz. Ama sizin parayla ilişkiniz, yakınlarınıza haklı korkular yaşatabiliyor.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Tepkimeciliğinizdeki tarzınız, bazı doğal davranışları yapaylarla karıştırmanıza yol açıyor.

Balık Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Yanlış bilgilendirmek ya da yanlış yönlendirmekle suçlanmak istemiyorsanız, dürüst olmalı ve detayları ihmal etmemelisiniz. Sizinle aynı ilgi alanlarına sahip kişilerle bağlantı kurmaya olduğu kadar, işinize de zaman ayırmalısınız. Köprüleri yakmaya değil, köprüler kurmaya niyetli olduğunuzu göstermeniz para kayıplarının önüne geçebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Haftanın en uyumlu ve güzel günlerinden birindeyiz. Venüs ve Jüpiter arasındaki olumlu açı sevgimizi ve düşüncelerimizi gösterebilmemiz, ifade edebilmemiz için olanak sağlarken, duygularımız coşabilir ve sevgi bazında içimiz içimize sığmayabilir ya da yaratıcılık gerektiren, estetik veya sanatla ilgili konularda yeteneklerimizi en iyi şekilde kullanabilir ve bu başlıklı konularda başarı sağlayabiliriz. Sadece Ay?ın boşlukta olması zaman zaman karasızlıklara, belirsizliklere veya isteksizliklere neden olabilir, ama belli belirsiz bir etki. Çok önemsemiyorum Niobe?ce. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın?

Balık Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Evinize ait konular gündeminizi oluşturabilir. Geçmişte kalan konular tekrar gündeme gelebilir. Emlak ile ilgili konularda değişiklikler yaşanabilir. Sabah saatlerinde kendinizi keyifli ve yaratıcı hissedebilirsiniz. İlerleyen saatlerde işlerinizdeki sorunları hızlıca çözmek sizi keyiflendirecektir. Zaman zaman işlerinizdeki yavaşlama canınızı sıkabilir.

Balık Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Tartışmaların gündeme geleceği ve dilinizin sivrileşeceğini düşünürseniz, kalp kırma olasılığınız yüksek olacak Kişisel başarılarınız çevreniz tarafından rağbet görecek. Yine bu gün eleştirilere hedef olabilirsiniz. Kendinizi bir çok tartışmanın ortasında bulabilir ve taraf tutmak zorunda kalabilirsiniz

Balık Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Bugün araştırma, inceleme, detaylandırma isteyen işlerde zihniniz hafiye gibi çalışacak. Sebep sonuç ilişkisi kurmak, söylenenlerin ardındaki asıl manayı ve niyeti sezip çıkarmak konusunda da sezgilerinize güvenebilirsiniz.

Balık Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Ailenize ve çevrenize yakınlaşmak ve güzel ortamlar yaratmak için harika bir zaman. Ayrıca kibar ve nazik bir şekilde düşünce ve görüşlerinizi ifade etmeye özen gösterin. Herkes bugün sizin fikirlerinizi dinlemek isteyecek ve onlar üzerinde bıraktığınız etkileriniz çok verimli olacaktır.