Balık

Balık burcu yorum arşivi

01 May 2024 Balık burcu yorumu

Dostlarınızla son zamanlarda sık görüşmeler içindesiniz. Vefa duygunuz oldukça gelişkin. Gösterilen dostluğun, duygusal anlamda mutlaka karşılığını görmek istiyorsunuz. Yakınlarınız arasında sevimliliğinizle, dürüstlüğünüzle özel bir yeriniz var. Zaman, zaman onların beklentilerine yanıt veremediğinizi düşünüyor, üzülüyorsunuz.

Aşk:

İlişkiye yönelik dış değerlendirmeleri belli bir çizgide tutabilir, günlük sorunları kalıcılaştırmaya yarayan abartılardan vazgeçmelisiniz. Dış etkilenmeler zarar verici olabilir.

İş:

İşin dışındaki sosyal alanlara pek zaman bulamıyorsunuz. Bunun yarattığı gerginlikler, bedensel çöküntüler şeklinde karşınıza çıkabilir. İş yaşamınızı hayatın kendisi gibi sürdürüyorsunuz.

Para:

Geleceğe yönelik tasarılarınızın gerektirdiği paranın bir kısmı yakında elinize geçebilir. Yakın çevrenizde para konularında eksiklikler barındıran biri var, ondan zararlar görebilirsiniz.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Arkadaş ilişkilerinizde sizin sorumlu olmayacağınız pürüzler yaşayabilirsiniz.

Balık Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Bugünlerde, sonlandırılması gereken dostlukların ve arkadaşlıkların altını çizerken, bazı arkadaşlıkların aşka dönüşmesine de neden olabilir. Köklü değişiklikler gündemde olabilir. Yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikli olarak okumalısınız, unutmayın. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın?

Balık Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Sizi endişeye sürükleyen işlerinizi tamamlamamak isteyebilirsiniz. Ortaklı para konuları gündeminize gelebilir. Finansal konularla ilgilenirken dikkatli olmanızda fayda var. Duygusal yönden bağlayıcı konulara daha hassas yaklaşabilirsiniz. İlişkilerinizde denge ve uyum arayışına girebilirsiniz. Öğleden sonra işlerinizle ilgili hareketlilik artabilir.

Balık Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

İşinizle ilgili özel çalışmalar yapmak istemenize rağmen, çevresel koşullara fazla güven duymuyorsunuz. İnanmadığınız şartları değiştirmek adına, olumlu çabalar harcamanız kolay bir olay değil. Sade ve yumuşak yapınızın altında, çelik gibi bir irade var ve olayların olumsuz yönlerini çok çabuk görebiliyorsunuz.

Balık Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Sizin yaptıklarınızı, ne kadar özenli ve sağduyulu hareket ettiğinizi, yapıcı ve uyumlu olma gayretinizi gören insanlar bugün şükranlarını dile getirecekler. Size de aynı şekilde davrananlar var. Onurlandırın siz de onları.

Balık Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Ailenize ve çevrenize yakınlaşmak ve güzel ortamlar yaratmak için harika bir zaman. Ayrıca kibar ve nazik bir şekilde düşünce ve görüşlerinizi ifade etmeye özen gösterin. Herkes bugün sizin fikirlerinizi dinlemek isteyecek ve onlar üzerinde bıraktığınız etkileriniz çok verimli olacaktır.