Balık

Balık burcu yorum arşivi

07 May 2024 Balık burcu yorumu

Sürekli şans tanıdığınız biri, hayatınızda anlamlı bir yer tutuyor. Önümüzdeki günler içinde mevcut koşulların baskısıyla ona bazı düş kırıklıkları yaşatacaksınız. Risk korkunuz, şansınızın küçük oyunlarla yetinmesine neden oluyor. Bugün tanıştığınız biri hayatı değerlendirmesi ile sizi fazlaca etkileyecek. Onun bundan sonraki yaşamınızda yer almasını isteyeceksiniz.

Aşk:

Sorunlarınızda kendi dışınızda sırdaşlar edinmeyi ve onlardan etkilenmeyi sakıncalı görüyorsunuz. Fakat bu bakışın tek taraflı olması, sorunların çözümünde bir işe yaramıyor.

İş:

Çok hazırlandığınız bir toplantının içinde olacak, ama amaçladığınız kazanımların azını elde edebileceksiniz. Bugün can alıcı bir sorunu halledeceksiniz. Çok umutlu olmadığınız bir sorunda şans size çok yardım edecek.

Para:

Bugünlerde, akraba içindeki büyük bir satış işinin haberiyle umutlarınız yeşerebilir. Korktuğunuz ödemelerin günü yaklaşırken, önümüzdeki günler içinde de yeni masraflar görünüyor.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Dayanağı olmayan bazı bilgilerle yetinip bir sorununuzdan kurtulmak istiyorsunuz. Oysa bu sorun aceleci davranmanızı gerektirecek kadar yakınınızda değil.

Balık Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Gelişmeler ve mevcut etkiler, hali hazırda bulunan görev ve sorumluluklarınıza rağmen, aynı anda pek çok yere yetişme veya aynı an da pek çok şeyle ilgilenme eğilimi yaratabilir. Öncelikle endişe ve kuşkularınızı gidermeli, ardından bir öncelik listesi yapmalısınız. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Altından kalkabileceğimizden fazla görev ve sorumluluğa talip olabilir veya tutamayacağımız sözler verebiliriz. Yurtdışı bağlantılı işler, yabancılarla ilişkiler, pazarlama ve ticaret başlıkları açısından olumlu bir gün, ama yanıltıcı etkilere dikkat etmeli. Enerjik, spiritüel, felsefik ve dini konularda çalışmalara da açığız. Sadece, akşamüstüne doğru saatlerde, ikili ilişkilerde ufak tefek gerginlikler yaşanabilir. İlişkilerde tatmin sağlamak zorlaşabilir. Kelimeleri doğru kullanmakta ve ilişki adabına göre davranmakta fayda var. ?

Balık Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

İş hayatınızdaki statünüzü korumanız gereken bir gündesiniz. İlişkilerinizdeki sıkıntılarınızı işe yansıtmamaya özen gösterin. Gün içinde üstlendiğiniz sorumlulukları bitirmeniz gerekebilir. Üstlerle ilgili konular gündeme gelebilir. Ortaklı para konularına dikkat etmelisiniz. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar oluşabilir.

Balık Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Satın alma duygunuz çok yoğun olduğu bugünde, keyifli alışverişler yapabilirsiniz.. Ortak dostlarınızla birlikte, iş birliği içinde olacağınız yeni bir döneme giriyorsunuz. Duygusal konularda herkesin yaptığı hataları artık yapmak istemeyebilirsiniz. Aşk yaşantınızla ilgili gizliliği tercih ediyorsunuz.

Balık Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Bugün iş nedenli bir araya geldiğiniz insanlara, arkadaşınız muamelesi yapmaya kalkmayın. Resmi ilişkiler resmi nitelikte yürütülmeli diyen tesirler altındasınız. Saygı çerçevesinden ayrılmamak çok daha fazla takdir getirecek.

Balık Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Ailenize ve çevrenize yakınlaşmak ve güzel ortamlar yaratmak için harika bir zaman. Ayrıca kibar ve nazik bir şekilde düşünce ve görüşlerinizi ifade etmeye özen gösterin. Herkes bugün sizin fikirlerinizi dinlemek isteyecek ve onlar üzerinde bıraktığınız etkileriniz çok verimli olacaktır.