Balık

Balık burcu yorum arşivi

09 May 2024 Balık burcu yorumu

Geleceğe yönelik yeni umutların içinizde filizlendiği bir gündesiniz. Her bakımdan beklentiler içerisindesiniz. Çevrenizdeki insanları davranışları yüzünden sorgularken, kendinizi de sorguluyorsunuz. Bu yüzden de sakin olmaya çalışıyorsunuz. Bu stresli günlerde sağlığınıza daha bir özen göstermeye çalışıyorsunuz. Sağlığınız yerinde olursa bazı şeylere daha kolay dayanabileceğinizi düşünüyorsunuz.

Aşk:

Sizin için sürprizlerle dolu bir gün geçecek. Sevdiğiniz insan size karşı daha sıcak ve yakın olmaya çalışacak. İç dünyanızdaki gerilimleri siz ona yansıtmasanız da o bu gerilimlerin farkında ve elinden geldiğince sizi sakinleştirmeye çalışıyor. Birlikte olduğunuz zamanlar çılgın duygular yerine sakin , sıcacık bir duygu seli içerisinde özel anlar yaşıyorsunuz. Yakın bir arkadaşınız size bazı konularda sevindirici haberler getirecek. Bir arkadaşınızdan özel bir armağan alacaksınız.

İş:

İşinizde sakin huzurlu bir gün geçireceksiniz. İş arkadaşlarınızla uyumlu bir çalışma içerisindesiniz. Zaman buldukça onlarla sportif faaliyetlerde bulunup iş stresini üzerinizden atabiliyorsunuz. İkili ilişkilerde bazı çekingen davranışlarınız olsa da ne yaptığınızı bilen kararlı halinizle karşınızdakilere güven veriyorsunuz.

Para:

Parasal konularda bazı beklentiler içerisindesiniz. Bu beklentilerinizin büyük bir bölümünü miras gibi konular içeriyor. Bu konularda olumlu gelişmeler duydukça gelecek için yeni planlar yapıyorsunuz ve savurgan olmamaya özen gösteriyorsunuz.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Çevrenizde gelişen olaylardan fazla etkilenip, iç dünyanıza kapanırsanız. Bir zaman sonra sevdiğiniz insanda sizden uzaklaşır.

Balık Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Kendinizi zorlu bir durumdan kurtarmanız önümüzdeki hafta daha da zor olabilir. Dolayısıyla, konuyu bu hafta çözmeniz gerekiyor. Şaşırtıcı ya da yanıltıcı kişiler söz konusu olabilir. Sezgilerinize güvenebileceğiniz günlerdesiniz ve sezgileriniz sizi doğru yöne yönlendirecektir veya başladığınız işleri başarıyla tamamlama şansı bulabilirsiniz. Ay ortalarında kendinizi daha iyi tanımaya başladığınızı görebilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Yarın Merkür ve Neptün arasında oluşacak olumsuz açı nedeniyle, iki üç gün için kafamız biraz bulanık olabilir, olayları net şekilde görmekte zorlanabiliriz veya yanıltıcı kişilerin veya yanıltıcı etkilerin gölgesinde yanlış adımlar atmaya ya da yanlış kararlar almaya eğilimli olabiliriz. Dolayısıyla, karar almak ya da detay gerektiren çalışmalar yapmak için uygun günler olmayabilir. Bugün Yengeç burcuna geçen ve 5 Haziran?a kadar bu burçta kalacak olan Venüs ise, yaklaşık iki ay boyunca ev, aile, duyarlılık ve duygusallık başlıklı konularda tatmin olma isteğimizin artacağını, aile ilişkilerimizi ya da yaşadığımız yeri paylaştığımız diğer kişilerle bağlarımızı kevvetlendirebileceğimizi veya gayrimenkullerle ilgili ya evimizi ilgilendiren konularda bazı yenilikler yapma ya da girişimlerde bulunma arzumuzun artacağını gösteriyor. ?

Balık Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bugün arkadaşlarla, gruplarla birlikte olmak güzel. Bu alanda daha hassas ve verici olabilirsiniz.

Balık Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Sezgilerinizin oldukça yüksek olduğu bir gün. Sıra dışı düşüncelerinizi çılgınlık olarak yorumlamayın. Her zaman, geleneksel davrandığınız için, farklı bir tarzda hareket etmek istemiyorsunuz. Kazançlarınızla ilgili, sınırlarınızı genişletmek isteyişinizi, çevresel koşullarınızla birlikte değerlendirmelisiniz.

Balık Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Balık Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Ailenize ve çevrenize yakınlaşmak ve güzel ortamlar yaratmak için harika bir zaman. Ayrıca kibar ve nazik bir şekilde düşünce ve görüşlerinizi ifade etmeye özen gösterin. Herkes bugün sizin fikirlerinizi dinlemek isteyecek ve onlar üzerinde bıraktığınız etkileriniz çok verimli olacaktır.