Balık

Balık burcu yorum arşivi

10 May 2024 Balık burcu yorumu

Gün içinde duygularınız ve düşünceleriniz iniş çıkışlı bir periyot izleyecektir. Son derece enerjik olacaksınız ve yeni başlangıçlar yapabileceksiniz. Ancak bu anlamda sabırsız davranabilirsiniz ve aceleciğiniz çeşitli fırsatları kaçırmanızla sonuçlanabilir. Bazı düşüncelerinizde değişimler olabilir ve kararlarınızı yeniden değerlendirmeye alabilirsiniz. Çevrenizdeki gelişmelere karşı daha dikkatli olmalısınız. Çevrenizi gözlemleme yeteneğiniz ve sezgileriniz oldukça olumlu olacaktır.

Aşk:

Aşk hayatınızda küçük bir huzursuzluk olabilir yada siz bir olayı büyütebilirsiniz. Duygusal olarak son derece canlı olacaksınız ve duygularınızı içinizde geldiği gibi yaşamak isteyeceksiniz. Sevdiğiniz insana karşı son derece açık davranacaksınız ancak aranızda bazı gerginliklerde oluşabilecektir. Ancak bu sorunları aşmanız sizin için zor olmayacaktır. Çevrenizden etkilenmeye açık olduğunuz gibi sizde çevrenizi olumsuz etkileyebilirsiniz. Duygusal konularda ani bir girişimde bulunmamalısınız.

İş:

İş ortamınızda ani bazı değişimler yaşayabilirsiniz ve her zamankinden daha çok çalışmak zorunda kalabilirsiniz. Daha önce planlamadığınız bazı olaylarla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Sıradışı bazı işlerle ilgilenebilir ve günlük rutin işlerinizi aksatabilirsiniz.Sizi sıkacak detaylarla uğraşabilirsiniz ve günlük programınızda olmayan işler gündeme gelebilir. Ancak sahip olduğunuz enerjiyi iyi kullanırsanız bazı işlerinizi tamamlamak ve başarılı olmak için fırsatlarınız olacaktır.

Para:

Maddi konularda kendinizi rahat hissedeceğiniz bir gündesiniz ve harcamalarınızda fazla dikkatli davranmayacaksınız. Özellikle ani alacağınız kararlarla masraflar yapabilirsiniz.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Enerjinizi olumlu olarak kullanmaya çalışmalısınız ve acele girişimlerde bulunmaktan kaçınmalısınız.

Balık Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Kendinizi zorlu bir durumdan kurtarmanız önümüzdeki hafta daha da zor olabilir. Dolayısıyla, konuyu bu hafta çözmeniz gerekiyor. Şaşırtıcı ya da yanıltıcı kişiler söz konusu olabilir. Sezgilerinize güvenebileceğiniz günlerdesiniz ve sezgileriniz sizi doğru yöne yönlendirecektir veya başladığınız işleri başarıyla tamamlama şansı bulabilirsiniz. Ay ortalarında kendinizi daha iyi tanımaya başladığınızı görebilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Yarın Merkür ve Neptün arasında oluşacak olumsuz açı nedeniyle, iki üç gün için kafamız biraz bulanık olabilir, olayları net şekilde görmekte zorlanabiliriz veya yanıltıcı kişilerin veya yanıltıcı etkilerin gölgesinde yanlış adımlar atmaya ya da yanlış kararlar almaya eğilimli olabiliriz. Dolayısıyla, karar almak ya da detay gerektiren çalışmalar yapmak için uygun günler olmayabilir. Bugün Yengeç burcuna geçen ve 5 Haziran?a kadar bu burçta kalacak olan Venüs ise, yaklaşık iki ay boyunca ev, aile, duyarlılık ve duygusallık başlıklı konularda tatmin olma isteğimizin artacağını, aile ilişkilerimizi ya da yaşadığımız yeri paylaştığımız diğer kişilerle bağlarımızı kevvetlendirebileceğimizi veya gayrimenkullerle ilgili ya evimizi ilgilendiren konularda bazı yenilikler yapma ya da girişimlerde bulunma arzumuzun artacağını gösteriyor. ?

Balık Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Duygusal açıdan kolay etki altında kalabilirsiniz. Ancak bugün ideallerinize zaman ayırabileceğiniz imkanlar da var.

Balık Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Merkür yakındageri hareketine başlıyor. Kendinizi ve çevrenizi sorguluyor, detaylardan yola çıkarak, kafanızda en mükemmel tabloyu oluşturmaya çalışıyorsunuz. Yeni açılımlara hazır olmanıza rağmen, sizi kısıtlayan pürüzler konusunda ikilem yaşayabilirsiniz. Bugün, güçten yana oluşunuzu, destekleyenler olacaktır. Sinir gerginliklerine açıksınız.

Balık Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Balık Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Ailenize ve çevrenize yakınlaşmak ve güzel ortamlar yaratmak için harika bir zaman. Ayrıca kibar ve nazik bir şekilde düşünce ve görüşlerinizi ifade etmeye özen gösterin. Herkes bugün sizin fikirlerinizi dinlemek isteyecek ve onlar üzerinde bıraktığınız etkileriniz çok verimli olacaktır.