Balık

Balık burcu yorum arşivi

15 May 2024 Balık burcu yorumu

Gün içinde duygularınız ve düşünceleriniz iniş çıkışlı bir periyot izleyebilir. Ailenizi ilgilendiren konularda yada evinizde bir gerginlik olabilir. Davranışlarınızda ihmalkarlıklar içine girebilirsiniz. Karşınıza çıkacak bir fırsatı iç dünyanızla ilgili bazı sorunlarla ilgilendiğiniz için kaçırabilirsiniz. Gerektiğinden fazla detayla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz ve dikkatiniz dağılabilir.

Aşk:

Aşk yaşantınızda hiç arzu etmediğiniz gelişmeler olmakta. Bu gelişmeler sizi çok mutsuz ediyor ama elinizden de bir şey gelmiyor. Sabırlı olmaya çalışın.

İş:

İş konularında karar vermekte zorlanacağınız bir gündesiniz ve düşüncelerinizi toplamakta zorlanıyorsunuz. İş yerinizde gereksiz bazı gerginlikler olabilir ve küçük konular büyütülebilir.

Para:

Maddi konularda aldığınız doğru kararların meyvelerini toplayabileceğiniz bir gündesiniz. Bugün harcamalarınızda artış olabilir.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Bugün kendinizi yoracağınız yada strese gireceğiniz faaliyetlerden uzak durmalısınız. Sağlık problemleri yaşayabilirsiniz.

Balık Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda bazı sıkıntılı durumlar yaşanabilir. Aile üyeleri arasındaki gergin durumlardan siz de etkilenebilirsiniz. Ultimatomlar vermek yerine, barışçı yollarla konuşmanın daha faydalı olabileceği günler. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Elimize bazı haberler veya bilgiler geçebilir. Gereğinden fazla net konuşma, bilgileri hiçbir sansür olmaksızın aktarma eğilimimiz, fikir ayrılıkları, inanç farklılıkları ya da ideolojilerle ilgili tartışmaların içerisine girme olasılığımız artabilir. Normalde bizi motive edecek, zekileştirecek İkizler burcundaki Mars?ın sadece bir haftalık süre için (etkileri 3 gün önce başladı)Yay burcundaki Satürn le yapacağı olumsuz görünüm nedeniyle engellere, zorluklara, gerilimlere, fikir, ideoloji veya inanç farklılıklarına dayalı tartışmalara neden olabilir. Düşmanca tavırları olan kişiler, düşman kazanmak olasılığı vardır. Ufak tefek kazalara sakarlıklara karşı tedbirli olmakta, riskli yerlerden, riskli kişilerden uzak durmakta, yanıcı, kesici aletlerle ilişkileri en aza indirmekte veya bizi kavga ortamlarına çeken kişilerden ısrarla uzak kalmakta yarar vardır. Dişlere ve kemiklere dikkat etmelidir. Bu etkiyi en başta İkizler, Yay, Başak, Balık burçlarının ilk günlerinde doğan dinleyicilerimiz ve yükselen burçları bu burçların ilk derecelerinde olanlar başta olmak üzere hepimiz farklı alanlarda ufak tefek hissedebiliriz. Aslında güzel günlerdeyiz, ama bu düşmanca tavırları tetikleyebilecek bu gezegen açılarını yazmasak da olmazdı. ?

Balık Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bugün harcamalarınızla ilgili yeni planlamalara gidebilirsiniz. Uğraştığınız işlerde kişisel yeteneklerinizi kullanabilirsiniz. Gün içinde başkalarından alacağınız destekler sizi keyiflendirecektir. İş hayatınızda elinizde olmayan nedenlerle sıkışmalar yaşayabilirsiniz. Kontrol kaybı yaşamamaya özen göstermelisiniz. Akışta kalın.

Balık Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda duygusal çekişmeler olabilir. Sizin olaylara daha maddeci yaklaşmanız, onların kafasında farklı bir oluşum yaratabilir.Ay para evinizi etkilerken, isteklerinizden taviz vermek istemiyor, iş yaşantınızdaki kuralların kendi lehinize çevirmek istiyorsunuz. Atılımlarınızı yaparken gizliliği tercih edebilirsiniz.

Balık Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Balık Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Ailenize ve çevrenize yakınlaşmak ve güzel ortamlar yaratmak için harika bir zaman. Ayrıca kibar ve nazik bir şekilde düşünce ve görüşlerinizi ifade etmeye özen gösterin. Herkes bugün sizin fikirlerinizi dinlemek isteyecek ve onlar üzerinde bıraktığınız etkileriniz çok verimli olacaktır.