Balık

Balık burcu yorum arşivi

19 May 2024 Balık burcu yorumu

Kişisel sorunlarınız hatta rahatsızlığınız yüzünden işinizden kısa bir süre için uzaklaşabilirsiniz. Size tatil gibi gelecek bu günlerde kendinize ve ailenize yönelik çalışmalar içerisinde bulunabilirsiniz. Yakınlarınızın yoğun ilgisine ve desteğine ihtiyacınız var. Onları durumunuzdan haberdar etmelisiniz. Kendinizi iç hesaplaşmalarından da uzak tutmalısınız. Aşk Yaşamı : Sevdiğiniz insanın maddi ve manevi yönden size ihtiyacı olduğu bir dönemdesiniz. Onu sorunları ile baş başa bırakmak yerine, yardımcı olmaya çalışarak ona yaklaşabilirsiniz.

İş:

İş ve sosyal ilişkilerinizi daha fazla ilerletmek için çevrenizdeki insanları severek ve ustaca kullanıyorsunuz ama onların çıkarlarını da kolluyorsunuz. Bu yüzden iş ortamınızda sizi rahatsız edecek durumların oluştuğu bir gün geçireceksiniz.

Para:

Bugün işiniz ya da kariyerinizle ilgili bir harcama yapabilirsiniz. Bu yüzden maddi kaynağa ihtiyaç duyacaksınız. Bu maddi kaynağı her zaman olduğu gibi ailenizden temin edeceksiniz.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Biraz öfkeli ve sabırsız tavırlarınız sizi ve arkadaşlık ilişkilerinizi yıpratıyor. Biraz daha sakin ve uyumlu olmaya ihtiyacınız var.

Balık Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Uçuk hayaller kurmayı bırakıp, günün ve sizin istek ve ihtiyaçlarına uygun planlar yapmanız durumunda, proje ve planlarınızın gerektiği şekilde yürümesi daha kolay olabilir. Neye ihtiyaç olduğunu anlamanız zor olmayacak. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bu hafta sonu, ilk buluşmalar veya sevdiğimiz kişilerle yapacağımız sevgi paylaşımlarını arttırabileceğimiz randevular için çok uygun romantik ve sevecen etkilerle dolu. Yalnız olanlar yeni birileriyle duygusal paylaşımlar yaşayabilirler ya da ilişkisi olanlar sevdikleri kişilere daha da fazla bağlanabilirler. Her tür sevgi temalı ilişkide bağları kuvvetlendirebileceğimiz günlerdeyiz. Ancak, maddi başlıklı konular ya da sahip olduğumuz şeylerle ilgili başlıklar dikkatli adım atmayı ve dikkatli olmayı gerektiriyor bu esnada unutmayalım! ?

Balık Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

İş hayatınızla ilgili yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Kişisel hassasiyet içinde olduğunuz durumlara dikkatli olmanız gerekebilir. İlişkilerinizde ani kopmalar yaşanabilir. Hedeflerinize ulaşmak için yön belirlediğiniz bir gündesiniz. Zaman zaman engellendiğinizi düşünebilirsiniz. Annenizle ilgili konuları ihmal etmemelisiniz.

Balık Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

19 Mayıs'tan sonra Merkür İkizler burcunda geri gidecek. Masraflarınızı kontrol altında tutmalı ve bütçenizi dengelemelisiniz. Plüton ay borunca retroda. Unuttuğunuz gayrimenkulle ilgili sorunları ortaya çıkaracak. Zıt burç Yay'da Satürn geri hareketine devam ediyor. Sorumluluk duygumuz bizi yorsa da, görevlerimizden kaçış yok. Uzun süren hukuk davalarımız bizi yorabilir. Eski dostlarla karşılaşma...

Balık Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Balık Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Ailenize ve çevrenize yakınlaşmak ve güzel ortamlar yaratmak için harika bir zaman. Ayrıca kibar ve nazik bir şekilde düşünce ve görüşlerinizi ifade etmeye özen gösterin. Herkes bugün sizin fikirlerinizi dinlemek isteyecek ve onlar üzerinde bıraktığınız etkileriniz çok verimli olacaktır.