Balık

Balık burcu yorum arşivi

22 May 2024 Balık burcu yorumu

İkili ilişkilerinizde bazı gerginliklerin yaşanabileceği bir gündesiniz. Bir süreden beri içinizde tuttuğunuz bir öfkenizi bugün karşınızdaki kişilere yönlendirebilirsiniz. Eğer ortak bir iş yapıyorsanız ortağınızla bazı gerilimler yaşayabilirsiniz. Kendinizi ve düşünceleriniz anlatmakta zorlanacağınız bir gündesiniz. Karşınıza çıkacak bazı fırsatları yeterince değerlendiremeye bilirsiniz. Dikkatinizi bir noktaya yönlendirmekte zorluklar yaşayacaksınız. Herhangi bir karar almaktan kaçınmalısınız.

Balık Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Bugünlerde, önemli kararlar devreye girebilir, yoğun gelişmeler yaşanabilir veya siz çok yoğunlaşabilirsiniz. Ancak, bu esnada başkalarının yüklerini yüklenme veya başkalarının sorumlulukları nedeniyle zor durumda kalma riskiniz olabilir. Bırakın herkes kendi işine baksın. Sadece sizin için önemli konulara odaklanmalısınız.

Balık Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bugün ikili ilişkilerinizde güç savaşları içinde olabilirsiniz. Bu durum sizde duygusal yaralanmalar yaratabilir. Bütünü görmeniz gereken zamanlar olabilir. Özgürleşme niyeti içinde yeni planlar yapabilirsiniz. Gün içinde uluslararası konular gündeminizi meşgul edebilir. İş hayatınızda günlük işleri toparlamanız yeterli olacaktır.

Balık Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Ani ve atak davranışlar size uymayan bir ilişkinin, içine sürükleyebilir. Yüksek enerjinizin verdiği yanlış beraberlikleri daha sonra düzeltemeyebilirsiniz.Birlikte olduğunuz kişinin üzerinde gereksiz bir kıskançlık duyguları ile bunaltabilirsiniz. Çevrenizdeki kişilerin sizi kullanmasına izin vermemelisiniz. Eski dostlarınızla bir araya gelerek, duygusal konuşmalar yapabilirsiniz.

Balık Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Balık Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Ailenize ve çevrenize yakınlaşmak ve güzel ortamlar yaratmak için harika bir zaman. Ayrıca kibar ve nazik bir şekilde düşünce ve görüşlerinizi ifade etmeye özen gösterin. Herkes bugün sizin fikirlerinizi dinlemek isteyecek ve onlar üzerinde bıraktığınız etkileriniz çok verimli olacaktır.