Balık

Balık burcu yorum arşivi

30 May 2024 Balık burcu yorumu

Harekete geçmek istemenize rağmen, karamsarlıktan kurtulmanız için çaba sarfetmelisiniz. Kontrol edemediğiniz faktörler can sıkıcı olabilir. Kişisel girişimlerin ön planda olduğu bir dönemde olduğunuz söylenebilir. Yeni başlangıçlar ve atılımlar kesin ama elinizdeki imkanları da yapıcı biçimde kullanmalısınız.

Aşk:

Bugün cazibenizle dikkat çekebilirsiniz. İletişimde çok enerjik ve canlı yaklaşımlarınız olabilir ve birçok kısa yolculuğa çıkabilirsiniz. Yeni başlangıçlar için olumlu bir gün.

İş:

Bugün çalışkan yapınızın faydasını mesleğinizde görebilirsiniz. Bugün ilgili sorumluluklarınız artabilir ve güvenlikle ilgili konularda yoğunlaşma yaşayabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde istikrarı koruyabilirseniz rahat edebilirsiniz.

Para:

Evinizle ilgili konuların gündeminizde geniş yer tutacak. Güvenlik ihtiyacınızın artabileceği bugün, eviniz için yatırımlara yönelebilirsiniz.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Dikkatli ve temkinli olmanız gereken bir gündesiniz. Kolayca kontrol edip sonucunu kestiremediğiniz gelişmeler sizin için sorun olabilir.

Balık Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Bazı kişiler pembe tablolarla gözünüzü boyamaya çalışabilir. Bu durum sizi yanıltmamalı. Neyin gerçek neyin yanlış olduğunu anlamakta zorlanılabilecek bir hafta sonundayız. Birkaç gün içerisinde şaibeli konuşmaların ayağı yere basmaya başlayacaktır. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Hafta boyu hissedilen kafayı toplayamama, halsizlik, kararsızlık veya kafa karışıklığı hali hafta sonuna(özellikle Pazar günü) yayılabilir. Bazı konularda birbirimizden tamamen farklı şeylerden bahsetmemize rağmen aynı şeyden bahsediyoruz hissine kapılabiliriz. Hayatımızda bu hafta yer alacak konular her neyse, tamamen kavramak, gerçeklere ulaşmak veya doğru şekilde değerlendirmek için üç gün beklememizde fayda var. Üç gün sonra gerçekler ortaya çıkacaktır ya da karışıklıklar giderilecektir. ?

Balık Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Hafta sonunu yaratıcı çalışmalara ayırabilirsiniz. Öğle sonrasında yeni çevrelere girebilirsiniz.

Balık Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Duygu ve akıl karmaşası yaşayabilirsiniz. Bugün, sizden beklentileri olan kişiler olacaktır. Onlara kendinizi ispat etmek için, ikna kabiliyetinizi kullanmalısınız. Değişik fırsatlardan yararlanmanız ve pirim yapmanız için, uygun bir gün. Metabolizmanızın çalışmasını engelleyecek yiyeceklerden uzak kalmalısınız. Sağlığınızla ilgili özverili davranın.

Balık Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Balık Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Ailenize ve çevrenize yakınlaşmak ve güzel ortamlar yaratmak için harika bir zaman. Ayrıca kibar ve nazik bir şekilde düşünce ve görüşlerinizi ifade etmeye özen gösterin. Herkes bugün sizin fikirlerinizi dinlemek isteyecek ve onlar üzerinde bıraktığınız etkileriniz çok verimli olacaktır.