Başak

Başak burcu yorum arşivi

08 March 2023 Başak burcu yorumu

Bugüne sığdırmayı düşündüğünüz, çözülmesi gereken bir sorun bir değil birkaç güne sığmayacağını gösterdi. Bunu erteleyemeyecek ve çaresiz ilk gündem maddesi hassasiyetiyle üzerine gideceksiniz. İçinizde tanımlayamadığınız bir eksiklik hissediyorsunuz. Bir zamandır bununla yaşıyorsunuz.

Aşk:

İlişkiyi biraz hızlı tüketiyorsunuz. Ama bu yapınızda var. Kimse bunun için sizi suçlayamaz. Siz de her gün ihtiyaç hissettiğiniz kadar alıyorsunuz sonuçta. Tabi ki aşk, birazını da yarına saklayayım şeklinde yaşanamıyor.

İş:

Başarılı ve çalışkansınız. Herkes gibi sorun ettiğiniz ve sorun etmeye değmez bulduğunuz şeyler var. Aldırmadığınız bir şey bazılarını şaşırtabilir, yada bir şeyi sorun edişiniz abartılı bulunabilir.

Para:

İhtiyaç duyduğunuz şeyleri elde edemiyorsunuz. Ama ihtiyaç duymanız gereken her şeyi satın alabilirsiniz. Harcama konusunda biraz makul olma dönemi. Beklentilerinizi şımartmayın.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Aşk hayatınızda atmayı düşündüğünüz adımı hangi nedenlerin kaldırdığını iyice bir düşünmeniz gerekiyor.

Başak Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Tüm görevlerinizi ve sorumluluklarınızı hızla tamamlayıp, aynı an da pek çok şeyi halletme peşine düşebileceğiniz bir hafta sonundasınız. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Gün genelinde, sosyal, enerjik, arkadaşlarımızla, partnerimizle veya iş birliği içinde olduğumuz kişilerle aktif programlar yapabilir, iletişim halinde olabiliriz. İkili ilişkilerimizin ve iş birliklerimizin ön planda olduğu bir hafta sonundayız. İlişkilerde problemlerden veya tartışmalardan kaçınmak için dikkatli konuşmalı, ani tepkilerden, riskli hareketlerden kaçınmalı ve temkinli davranmalıyız. Aksi takdirde, sosyal ve hareketli hafta sonunu stresle kapatabiliriz. Uranüs ve Pluto arasında, görünür haldeki sert açı, bu hafta sonu (Cumartesiyi Pazara bağlayan gece saatlerinden sonra özellikle )ufak da olsa varlığını hissettirebilir. ?

Başak Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Başkalarından destek bulabileceğiniz bir gündesiniz. Ancak harcamalar söz konusu olduğunda iki kere düşünmelisiniz.

Başak Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Yalnızlık sizin için çok önemli bir duygu. Bugün katılacağınız toplantılarda kalabalık ortamlar sizi sıkabilir. Kendinizi mutsuz hissettiğiniz zaman bulunduğunuz yerden uzaklaşmalısınız. Yaratıcılığınızı kullanacağınız alanları seçerek, motivasyon gücünüzü arttırmalısınız. İkili ilişkilerinizde geleceğe yönelik kararlar alabilirsiniz.

Başak Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Maddi konularda hırs yapmanızı gerektirecek durumlardan kaçının ve tartışmayın. Birine verdiğiniz size ait bir şey geri gelmediyse zorla geri alamazsınız. Eşit olsun dediğiniz bir ödemede terazi bir taraftan diğerine kayabilir.

Başak Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün pozitif olmaya devam. Yurt dışına çıkabilirsiniz. Eğer gidemezseniz sadece hayallarinizde bile biraz uzaklaşın bulunduğunuz ortamdan. Yeni fikirler bulun ve eski alışkanlıklarınızı bırakın. Kendinizi yenileme zamanı, yeni bir kariyer veya yeni bir aşk... Hangisini istiyorsanız artık.